Astrele au tinut cu Mitica Dragomir! "Oracolul din Balcesti" a fost eliberat

Astrele au tinut cu Mitica Dragomir! Judecatorii au decis sa-l elibereze pe fostul sef de la Liga, chiar daca procurorii au propus arestarea lui preventiva.

Cum s-a simtit Mitica dupa mai multe ore in arest? Ce-a prevestit "Oracolul de la Balcesti", ieri, inainte de a fi retinut, s-a adeverit pana la urma in aceasta dimineata, cand nici nu se crapase bine de zi!

"Am avut incredere in justitia romana si uite ca s-a facut dreptate, pentru ca eu nu eram din filmul asta", a spus Mitica la iesire. Dupa o noapte petrecuta in fata judecatorilor, fostul sef de la liga parea mai puternic ca niciodata: "Sunt very strong!". Ca nu degeaba i se spune si "Corleone"!

Mitica Dragomir este acuzat de spalare de bani, delapidare si evaziune fiscala. Procurorii sustin ca fostul sef de la Liga Profesionista de Fotbal si-ar fi luat un comision ilegal de cinci la suta din drepturile de televizare pentru meciurile Ligii I, in perioada 2011 - 2013. Dragomir s-ar fi folosit de o firma intermediara care a negociat direct cu televiziunea câstigatoare.

Nu la fel de norocosi ca Mitica Dragomir au fost oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire, cercetati in acelasi dosar. Ei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
##VIDEO108502##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate