Astazi, la „Se striga darul”, Andreea Mantea, sfaturi pretioase pentru Mihai Mitoseru: „Ca sa fii un campion trebuie sa treci prin foarte multe lucruri (...)  prin multe rautati si prin foarte multe fenomene ... naturale”

Saptamana aceasta, emisiunea „Se striga darul” pleaca in Oltenia, in tinutul Severinului, acolo unde Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vor fi prezenti la nunta mirilor Rica si a Ramonei, dar si la botezul fiului lor.

Pentru ca era vremea frumoasa, Andreea Mantea a ales sa navigheze pe apa, pornind-o cu ambarcatiunea pe Dambovita, in jos, spre Calarasi ... pe Arges si, in cele din urma, ajungand la Dunare. Ajunsa in amonte, Andreea Mantea a avut parte de un soc atunci cand a dat „nas in nas” cu Mihai Mitoseru, colegul sau, mai ales ca frumoasa prezentatoare plecase singura la nunta, lasandu-si colegul la Bucuresti.

Intalnirea dintre cei doi „adversari”, care lupta in fiecare editie sa stranga cat mai multe daruri pentru miri, a fost una de pomina, deoarece Andreea Mantea se afla pe o splendida salupa, iar Mihai pe o ... barcuta. In plus, frumoasa prezentatoare stie care este fobia lui Mitoseru: teama de apa.

„Ce faci aici, Mantea? (...) Nu-mi plac valurile, am si rau de mare!”, spune siderat Mihai Mitoseru, surprins fiind ca isi intalneste colega in mijlocul apei.

„Ce sa fac? Iti fac tie <valuri>! Credeai ca Dunarea e lina? (...) Ca sa fii un campion trebuie sa treci prin foarte multe lucruri, peste foarte multe obstacole, prin multe <rautati> si prin foarte multe fenomene ... <naturale> (...) Daca sunt valuri pe Dunare, nu e vina nimanui!”, isi tachineaza Andreea Mantea colegul.

Daca a reusit Mihai Mitoseru sa isi infranga frica de apa si sa ajunga la nunta, si cine dintre cei doi „adversari” a castigat competitia darurilor, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la „Se striga darul”.

Citeste si: Andreea Mantea, ciobanita peste o mie de oi! Vedeta de la “Se striga darul” pune umarul la treaba, la stana!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate