Astazi, in emisiunea “Ne vedem la tribunal”: disputa pe locul de veci

Daca instanta va da verdict favorabil pagubitului, acuzatul trebuie sa “elibereze” locul de veci in care si-a ingropat bunicul, decedat in urma cu aproape un an.

Astazi, de la ora 21:30, in emisiunea “Ne vedem la tribunal”, difuzata la Kanal D, un caz socant ajunge in fata juratilor.

Doi barbati se judeca pentru un loc de veci, dar dramatismul cazului expus in fata Curtii este data de faptul ca acel loc este ocupat.

Hans, cel care reclama abuzul, doreste sa intre in posesia locului de veci asupra caruia are un drept de concesiune de pe urma bunicii lui.

In momentul in care Hans a dorit sa-I doneze prietenului sau Mitica, a aflat cu stupoare ca acesta este ocupat si ca acolo se afla bunicul lui Vasile, cel chemat in fata juratilor de catre Hans.

“Sunt obligat sa il scot din groapa pe tataie, pe care l-am ingropat in urma cu opt luni de zile. Va imaginati cum arata?”, spune acuzatul in fata juratilor.

Lucrurile se precipita si iau o intorsatura neasteptata cand unul dintre martori face dezvaluiri incendiare care converg catre o decizie luata de comun acord de pagubit si acuzat.

Nu ratati o noua editie a emisiunii “Ne vedem la tribunal”, astazi, 16 iulie, de la ora 21:30, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate