Astazi de la ora 20:00, la “Se striga darul” - Mihai Mitoseru prins cu mata-n sac! “Pentru ce-ai facut, ai sa platesti scump!”

Author: B.M.

In aceasta editie, echipa emisiunii “Se striga darul” participa la nunta mirilor Georgeta si Marian, din Curtea de Arges, acolo unde Andreea Mantea si Mihai Mitoseru sunt invitati la o nunta cu traditii autentice.

Este cunoscuta competitia dintre cei doi prezentatori, iar faptul ca la fiecare editie “Se striga darul”, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru lupta aprig pentru a castiga cat mai multe daruri pentru miri, este stiut de toata lumea.

Pentru ca, de cele mai multe ori, Andreea Mantea a apelat la diverse trucuri, pentru a castiga competitia darurilor, iata ca acum Mihai Mitoseru a reactionat … primul.

“Sunt mai bucuros si mai fericit ca de obicei pentru ca … am trisat! Este prima data in viata mea cand am trisat si eu! Nunta este maine, dar eu am venit de azi … cand se face bradul (n.r. – traditia miresei la nunta). Avem petrecere … e nebunie! Mantea nu stie, pentru ca trebuia sa ii zic eu unde si cand sa vina, dar eu nu am facut-o!” spune Mihai Mitoseru, fericit peste poate ca a ajuns la nunta inaintea adversarei.

Nici bine nu se face miezul noptii ca bucuria lui Mihai Mitoseru este intrerupta. Andreea Mantea da navala in sala, acolo unde se desfasuara petrecerea premergatoare nuntii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Reactia Andreei Mantea, la adresa colegului ei, este pe masura:

“Nu se face asa ceva … O sa ma razbun! Nu mi-ai spus ca e nunta de doua zile! (…) Pentru ce-ai facut, ai sa platesti scump!”, il avertizeaza Andreea pe Mihai.

Ce explicatie i-a oferit Mihai Mitoseru colegei sale, Andreea Mantea, atunci cand a fost prins cu mata-n sac, si cine a castigat competitia darurilor, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, la Kanal D.