Un milion de euro! Atat este recompensa pe care familia unui miliardar este gata sa o ofere oricui are informatii despre bărbatul disparut la Cheia, in judeţul Prahova!

,

Autoritatile sustin ca au facut tot ce s-a putut, dar n-au ajuns la niciun rezultat, asa ca familia face acum propria ancheta!

Omul este kuweitian si avea 79 de ani atunci cand i s-a pierdut urma. De patru ani parca a intrat in pamant, spun disperate rudele barbatului care vorbesc despre o rapire misterioasa. Autoritatile sustin ca au facut tot ce s-a putut, dar n-au ajuns la niciun rezultat, asa ca familia face acum propria ancheta!

Citeste si: SPANIA – FENOMENUL COPIILOR NEVAZUTI! Iata o ancheta revoltatoare despre drama copiilor orfani romani parasiti in maternitatile din peninsula!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Imaginea sfidatoare a celui care i-ar fi ucis copila, sfasaie si mai tare inima mamei Alexandrei! Dupa doua luni de suferinta, femeia si-a gasit cu greu putere sa isi mai strige...

Reacția Kremlinului, după decizia CEDO privind asasinarea lui Aleksandr Litvinenko

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

In Romania era paznic intr-o fabrica, iar in Portugalia a ajuns sa detina o afacere de sute de mii de euro! Iata povestea romanului care are cea mai mare plantatie de fructe de...

Romania a ajuns principala sursa de femei in traficul de carne vie din Europa! Spania, Italia, Grecia sau Germania sunt destinatiile in care ajung anual mii de tinere!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies