Nu e nunta fara lautari si inmormantare fara bocitoare! E traditia pe care numai la noi o mai gasesti, si care ii uimeste pe straini!

Intr-un sat din Bistrita trei femei inca mai stiu secretul bocetului – merg nechemate la orice inmormantare si plang cu vorbe, asa cum au invatat de o viata!

Sunt ultimele bocitoare care se tem ca o data cu ele se va stinge si acest obicei – n-o sa mai aiba cine sa planga mortii, spun cu amar femeile!

Citeste si: Romania detine o industrie de top in lume, care nu da faliment nici in vremuri de criza – videochatul! Vorbim despre un subiect tabu dar despre o afacere in spatele careia se ascund profituri de 300 de milioane de euro!

Citeste si: In timp noi ne cautam fericirea in afara tarii, straini gasesc in Romania coltul de rai mult visat! E si povestea a doi francezi care au ales sa traiasca viata in roz nu la Paris, ci la Bucuresti!

Citeste si: Intr-o comuna din Olt mortii stau la lumina, iar viii la intuneric! De 15 ani oamenii din Ursoaia asteapta sa se aprinda becul si in casele lor, dupa ce Primaria a avut grija sa traga curentul electric in cimitir! 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate