Romania detine o industrie de top in lume, care nu da faliment nici in vremuri de criza – videochatul! Vorbim despre un subiect tabu dar despre o afacere in spatele careia se ascund profituri de 300 de milioane de euro!

,

Iata povestile fetelor care castiga intr o luna cat noi ceialalti in 5 ani.

Astazi lasam prejudecatile si deschidem in premiera usile unuia dintre cele mai mari studiouri de videochat din tara:

Vorbim despre un subiect tabu dar despre o afacere in spatele careia se ascund profituri de 300 de milioane de euro! Iata povestile fetelor care castiga intr o luna cat noi ceialalti in 5 ani:

Citeste si: Intr-o comuna din Olt mortii stau la lumina, iar viii la intuneric! De 15 ani oamenii din Ursoaia asteapta sa se aprinda becul si in casele lor, dupa ce Primaria a avut grija sa traga curentul electric in cimitir! 

Citeste si: In timp noi ne cautam fericirea in afara tarii, straini gasesc in Romania coltul de rai mult visat! E si povestea a doi francezi care au ales sa traiasca viata in roz nu la Paris, ci la Bucuresti!

Citeste si: Coronavirusul seamana moarte dar mai ales frica in intreaga lume! Peste toate imaginile sfasaietoare care fac inconjurul planetei, vine un avertisment fara precedent - Suntem sau nu in pericol? Iata raspunsul specialistilor!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirusul seamana moarte dar mai ales frica in intreaga lume! Peste toate imaginile sfasaietoare care fac inconjurul planetei, vine un avertisment fara precedent - Suntem...

Baschetbalist, depistat cu COVID -19: Naționala României, în izolare în Spania; tricolorii vor efectua alte trei teste

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Lectia de normalitate aveam o primim la Chinari in Mures, unde locuieste o familie din Zimbabwe care de 13 ani traieste si simte romaneste!

Scandalul rasist de la Ditrau a trecut granitele! Prezenta muncitorilor exotici in comunitatea maghiara de aici a incins spiritele si scoate la iveala o realitate dureroasa -...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies