Litoralul romanesc e asaltat la aceasta ora de peste o suta de mii de turisti! E varful de sezon in care preturile au crescut, dar serviciile au ramas la fel!

Author: D.I.

La capitolul mancare, stam cel mai prost - In goana dupa un profit maxim, patronii ajung sa puna in pericol sanatatea clientilor care habar nu au ce se ascunde de fapt in farfuria lor.

Carne stricata spalata cu otet si mancare facuta din resturile ramase de cu o zi inainte- sunt practicile "traditionale" la care apeleaza de ani de zile bucatarii din restaurantele sau terasele de la malul marii.

Citeste si: Au ajuns in strada cu complicitatea autoritatilor! Ce nu le-au distrus focul si apa, le-au furat hotii!

Citește și: De ce poartă Patriarhul Daniel, o cruce și două icoane la gât? S-a aflat motivul din spatele acestei tradiții!

Citește si: AVEM PRIMA REACȚIE a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor s-a întors în România: „Nici nu m-a...”

 

Taguri: