Devine ritualul botezului o practica periculoasa pentru nou-nascuti? Urmariti o dezbatere aprinsa pe marginea unui subiect dureros, duminica, 7 februarie, la Asta-i Romania, de la ora 14:30, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta

Botezul este ritualul cu care noi am primit un nume! Pentru o familie din Suceava este doar momentul nefast in urma caruia copilul lor de sase saptmani a murit!

In fiecare duminica, de la ora 14:30, reportajele si anchetele marca „Asta-i Romania!” aduc

in atentia telespectatorilor fapte, situatii, realitati cu mare impact in viata romanilor.

Astfel, telespectatorii pot urmari duminica de duminica, la „Asta-i Romania”, povesti de succes ale romanilor, din tara si din afara ei, interviuri cu personalitati ale vietii publice din Romania, materiale despre locuri spectaculoase din Romania, necunoscute pana acum telespectatorilor.

Asta-i Romania aduce in atentia publicului subiecte impresionante!

Si in editia din aceasta duminica, de la ora 14:30, Mihai Ghita si reporterii Asta-i Romania aduc

in prim plan subiecte de actualitate petrecute in tara noastra.

Astfel, duminica aceasta, de la ora 14:30, in cadrul unei noi editii “Asta-i România!”, telespectatorii vor putea afla detalii tulburatoare despre tragedia petrecuta recent la Suceava, unde un bebelus a decedat la scurt timp dupa oficializarea slujbei de botez.

Echipa emisiunii merge la Suceava, chiar la biserica "Sfintii Constantin și Elena", locul unde s-a întâmplat tragedia care a indurerat o

familie din Suceava, cea care și-a pierdut bebelușul în urma botezului fiului lor.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Un prunc s-a stins la scurt timp după oficializarea botezului; Cum a fost posibilă o asemenea tragedie? Ce spun specialiștii teologi despre ritualul botezului

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Cazul bebelusului decedat dupa botez, la Suceava a cutremurat o tara intreaga!

Povestea tulburatoare a bebelușului de numai șase săptămâni a revoltat milioane de părinți din toata tara. Deşi bebelusul se născuse prematur, acesta avea toate şansele să trăiască, daca nu s-ar fi intamplat tragedia. În urmă cu o săptămâna, părinţii intrau fericiți în Biserică pentru cel mai important moment din viața copilului lor – botezul.

Imaginile surprinse în timpul botezului sunt absolut cutremurătoare. Preotul il tine de spate pe bebelus si il scufunda adanc in cristelnita de trei ori in ciuda faptului ca micutul plange neincetat. Totul se petrece sub privirile ingrozite ale părinților micutului care asistă neputincioși la întreg ritualul. In cele din urma bebelușul ajunge în brațele mamei si se mai linisteste, insa nimeni nu banuia ca urma sa intample o mare tragedie.

Aflati care este parerea specialistilor teologi, în ceea ce privește comportamentul preotului respectiv, in timpul botezului, dar si ce spune Biserica despre ritualul botezului, care a dus la această tragedie, și mai ales, ce spun părinții, devastați de durere, duminica aceasta, de la ora 14:30, într-o ediție cutremuratoare marca “Asta-i România”!

Si tot atunci echipa “Asta-i România” va face cunostinta cu varianta moderna a ciobanului mioritic! Veti putea afla cum au inceput ciobanii sa isi imbunatateasca conditiile la stana pentru a-si mai simplifica munca.

Simulare Evaluare Nationala 2023: Subiecte Română. Examenul pentru clasa a 8-a începe azi

Citeste si: Duminică, la „Asta-i România”! Andrei, olimpicul care trăiește în condiții extrem de dificile și care visează să își depășească condiția!

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”