Asta e prea de tot! Criminalul din Caracal aparat de sase avocati? Ce explicatii se dau

Ies la iveală noi dezvăluiri despre monstrul din Caracal. S-a aflat de ce Gheorghe Dincă a avut șase avocați desemnați din oficiu.


In articol:

Unul dintre oamenii din sistem a venit cu explicații complete.

Unul dintre cei mai importanță oameni din sistem a decis să rupă tăcerea în privința cazului Caracal. Șeful Uniunii Barourilor din România a explicat cum a ajuns Gheorghe Dincă să aiba mai multi avocati din oficiu. Până acum, monstrul din Caracal a avut 6 avocați din oficiu.

„In principiu, un inculpat beneficiaza de un avocat din oficiu. Insa pe parcursul unei proceduri e posibil sa intervina schimbari in ce priveste persoana avocatului si sa existe mai multi avocati din oficiu, e adevarat ca nu concomitent, ci prin desemnari succesive. De exemplu un avocat e desemnat din oificiu si sa zicem ca nu se poate prezenta si nu presteaza mai departe, in cazul acesta organul judiciar trebuie sa trimita adresă Baroului pentru desemnarea unui alt avocat. Deci este posibil să fie mai mulți avocați din oficiu, dar nu concomitent”, a spus Traian Briciu, conform Antena 3.

Briciu a mai spus că este greu de crezut că ar putea sa fie o strategie a lui Dinca pentru ca cererile trec prin filtrul organelor judiciare. „Acesti avocati din oficiu desemnati de barouri nu pot fi desemnati decat la cererea organului judiciar, e text clar, indiscutabil, in regulamentul privind sistemul de asistenta judiciara. Doar la cererea expresa si motivata a organului judiciar”, a zis Traian Briciu.

sursa: capital.ro

Citeste si: Rasturnare de situatie! Jador o vrea din nou pe Ella in casa "Puterea dragostei"! "Tu ai vrut sa o elimini pe Ella..." Afla ce reprosuri ii aduce Biancai si cum va reactiona concurenta, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in casa "Puterea dragostei"! Bia si Iulian s-au intalnit inainte de acest sezon? Acuzatiile lui Iulian la adresa Biei l-au adus intr-un conflict exploziv cu Rusu! Iata ce s-a intamplat intre cei trei concurenti!

Citeste si: Roxana si Mocanu, schimb fabulos de replici! Ce au putut sa isi spuna cei doi fosti iubiti! Iata ce secrete au iesit la iveala din culisele relatiei lor!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate