Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, apariție de senzație alături de fiica sa! Iată ce mesaj emoționant a transmis celebra actrița micuței Elay, de ziua copilului, sărbătorită pe 23 aprilie în Turcia

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2024, 11:17

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!

Asli Enver se numără printre cele mai apreciate și titrate actrițe din Turcia. Aceasta a dovedit în cei aproape douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, un talent deosebit, o carismă aparte și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2008, când a jucat în serialul Cu capul în nori, iar apoi a revenit la Kanal D, în producția Mireasă din Istanbul, în care a dat viață personajului principal Sureyya, un rol dificil care i-a adus cel mai mare succes din cariera ei de până acum.

Dincolo de reușitele sale pe plan profesional, Asli Enver se consideră o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece după multe eșecuri și dezamăgiri a reușit să își construiască propria familie. De curând, renumita actriță și-a surprins din nou fanii cu o apariție de senzație în mediul online, alături de fiica sa.

Asli Enver, o actriță de succes

Asli Enver s-a născut în anul 1984, în localitatea Redbridge, din London, Marea Britanie, unde a trăit alături de părinții săi, de origine turci, care se mutaseră din cauza profesiei.

Această a locuit alături de familia ei în Londra, până la vârsta de 12 ani, după care au revenit în Istanbul. Asli s-a acomodat rapid cu noua viață din Turcia și a evoluat spectaculos. Dornică să ajungă o actriță celebră, ambițioasa Asli s-a înscris la Centrul de Arte Mujdat Gezen din Istanbul, pe care l-a absolvit cu succes și astfel a reușit să își îndeplinească marele vis din copilărie.

În anul 2002 Asli Enver a debutat pe platourile de filmare ale serialului Uzay Sitcomu, cu un rol episodic, iar după doar trei ani, a fost cooptată într-o nouă producție de excepție, Hayat Bilgisi, care i-a deschis calea către noi oportunități. Cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebra actrița sunt serialele Mireasă din Istanbul (2017-2019) și Babil (în 2020) care i-au adus și cele mai mari reușite pe plan profesional și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația tânăra.

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetiță lor, ziua copilului

După un mariaj eșuat și alte câteva dezamăgiri sentimentale, Asli Enver și-a întâlnit marea iubire în anul 2022, pe chipeșul Berkin Gökbudak, managerul unui renumit spital din Istanbul, iar la scurtă vreme cei doi au anunțat că s-au căsătorit, spre marea uluire a tuturor. Nuntă lor s-a desfășurat într-un cadru restrâns, alături de rude și de câțiva prieteni apropiați.

Dupa doar câteva zile de la fericitul eveniment, Asli Enver și-a anunțat fanii din mediu online că va deveni mamă și este extrem de fericită, deoarece își dorea enorm să aibă un copil. Pe 4 iulie 2023, îndrăgita actriță a născut o fetiță superbă, care a primit numele Elay.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Asli Enver, prima imagine cu fiica sa, Elay! Iată cum a fost surprinsă fericita mămică alături de bebelușul ei, la scurt timp de la naștere! „Frumoasa mea familie!”

Citește și: Asli Enver, primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată! „Totul este atât de nou” Iată cum arată celebra actriță în primul trimestru de sarcină și cum se simte în noua postură de soție și de viitoare mămică!

Pe 23 aprilie, în Turcia s-a sărbătorit ziua copilului, iar Asli Enver nu a ratat ocazia de a-i transmite fiicei sale o urare de suflet pe contul ei de Instagram, unde a publicat și câteva imagini care au topit inimile fanilor ei.

„La mulți ani! Bayram fericit, fiica mea!”, a scris îndrăgita actriță în dreptul imaginilor, pe contul ei de Instagram.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!