Asistent de pe ambulanta, injunghiat de o pacienta! VIDEO

Asistenta de pe ambulanta, injunghiat de o pacienta! VIDEO

Au fost clipe de groaza pentru echipajul de pe ambulanta.

 O zi obisnuita de lucru, avea sa se transforme intr-un cosmar. Asistentul medical, impreuna cu un coleg au fost trimisi pe strada Retezatului, unde unei femei i se facuse rau, iar fiul ei a sunat la 112.

Cum femeia nu voia in ruptul capului sa iasa din casa, echipajul a solicitat ajutorul politiei, lucru care se pare ca ar fi scos-o din sarite pe femeia care a incercat sa scape fugind . In incercarea disparata de a o prinde si a o duce la spital pentru ingrijiri de specialitate, salvatorul a devenit victima. Femeia a scos din sacosa plina cu haine un cutit cu care l-a injunghiat in abdomen. 

Imediat asitentul, in varsta de 31 de ani a fost dus in sala de operatie. A avut noroc, ca lama nu a atins organele vitale, spun medicii. Vecinii femeii , care sufera de schizofrenie, spun ca nu de putine ori au avut probleme cu ea.

Colegii asistentului sunt socati. O solicitare cat se poate de banala ar fi putut sa il ucida. Politistii au deschis deja o ancheta in acest caz pentru a stabili exact ce s-a intamplat dar mai ales de ce pana acum femeia, care este cunoscuta ca avand probleme psihice, nu a fost internata intr-un spital de specialitate.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate