Asigurarea medicală privată oferă liniște și predictibilitate beneficiarilor

Sănătatea reprezintă aspectul căruia oamenii, în ziua de astăzi, îi acordă cea mai mare atenție.

Calitatea vieții a crescut semnificativ în raport cu deceniile anterioare, dezvoltarea tehnologică oferă constant noi posibilități de schimbare, iar noi ne putem îndrepta atenția asupra modului în care ne putem menține sănătoși.

Tot mai mulți oameni iau în considerare faptul că fiecare decizie luată are impact asupra sănătății noastre. Un număr tot mai mare de persoane încheie abonamente la sălile de fitness sau la cluburi sportive, devin mai atenți în ceea ce privește alimentația sau evită obiceiurile nesănătoase precum consumul de alcool sau fumatul. Atenția față de sănătatea noastră se poate explica prin dezvoltarea socială, creșterea nivelului economic sau a speranței de viață.

Menținerea unei stări bune de sănătate este un proces pe termen lung, care necesită implicare și cunoștințe în legătură cu funcționarea corpului uman. Din aceste considerente, o asigurare medicală privată devine un instrument eficient de prevenire a problemelor de sănătate.

Ce este o asigurare de sănătate?

O asigurare de sănătate privată înglobează serviciile medicale accesibile atât prin Casa de Asigurări de Sănătate, cât și prin abonamente medicale, fiind mult mai mult decât o simplă asigurare de călătorie sau un card european de sănătate. Plata primei de asigurare oferă acces la servicii medicale la cele mai înalte standarde în clinici și spitale private din România și din străinătate, inclusiv: consultații, investigații, imagistică, internări, operații și nașteri.

Ce acoperă o asigurare medicală privată?

Polița de asigurare de la MediHelp Internațional asigură accesul beneficiarului la o rețea de peste 425,000 de furnizori de servicii medicale din întreaga lume, servicii care cuprind:

• consultații multidisciplinare
• intervenții chirurgicale complexe
• spitalizare
• analize de laborator
• transplant de organe
• tratament pentru cancer

Ce înseamnă asigurarea medicală pentru tine și pentru familia ta?

În primul rând, o asigurare medicală de la un furnizor precum MediHelp Internațional constituie o modalitate de control pe care o persoană o are asupra procesului de investigație medicală sau de tratament pentru sine sau pentru membrii familiei. Persoana asigurată își va putea alege doctorul sau clinica în care să se trateze în țară sau în străinătate. De asemenea, costurile investigațiilor periodice cu scopul prevenirii apariției unei afecțiuni grave sunt acoperite de către compania de asigurări.

Un alt aspect esențial pe care îl oferă o asigurare este acela al accesibilității. Cele mai bune servicii medicale stau la dispoziția asiguraților din momentul în care au nevoie de ele, iar sistemul de decontare directă face ca persoanele care dețin o asigurare privată să nu se îngrijoreze de aspectele financiare, plățile fiind făcute furnizorilor direct de către asigurator cu sprijinul echipei MediHelp Internațional. Astfel, asiguratul are certitudinea celor mai bune servicii medicale și prioritate în ceea ce privește tratarea de către medicul specialist ales.

Semnarea unei polițe de asigurare înseamnă posibilitatea personalizării serviciilor medicale de care se poate beneficia în raport cu propriile nevoi și istoricul medical. Unii pacienți pot fi predispuși la anumite afecțiuni care nu sunt acoperite de o asigurare standard, însă acest lucru nu constituie un impediment deoarece își poate personaliza asigurarea, astfel încât să țină sub supraveghere simptomele și să aibă acces la cele mai bune servicii medicale. În egală măsură, predictibilitatea financiară a familiei nu este afectată de o îmbolnăvire care ar putea surveni, compania de asigurări suportând costurile tratamentului.

Asigurarea de sănătate privată a devenit, în ultimii ani, un instrument tot mai folosit de către români întrucât reprezintă o plasă de siguranță în cazul unei afecțiuni medicale. Acest lucru se datorează faptului că se dezvoltă un nivel tot mai mare de conștientizare a importanței măsurilor de prevenție pentru a evita intervenții și tratamente medicale complexe specifice afecțiunilor care se puteau trata mult mai ușor într-o fază incipientă. Deși numărul persoanelor cu o asigurare medicală privată din România este mult mai mic decât al celor din țările occidentale, tendința de creștere este evidentă, ceea ce demonstrează o aliniere a viziunii cetățenilor români cu cea a celor din țările din vestul Europei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate