Asa te fura la benzinarie si le mai spui si "multumesc"! Uite care e cea mai recenta teapa pe care o dau benzinarii

Cine ar fi crezut că propoziţia “Pot să vă ajut?” spusă la benzinăriile din Bucureşti poate aduce mai multă pagubă decât ajutor? Ei bine, în România totul pare a fi posibil, scriu cei de la auto-bild.ro

Jurnalistii auto de la site-ul mai-sus mentionat citeaza o postare de pe un forum dedicat motociclistilor, in care un barbat isi descria patania:

 

“Iesisem la ora 22 de la muncă şi în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină şi ştergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o “tanti” la vreo 40-45 de ani. O acostează “baiatul de la pompa”, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin. “Băiatul de la pompa” scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl baga la loc în tomberon şi continua să-i umple lui “tanti” rezervorul. Femeia a plătit suma si a plecat. P-asta chiar n-o ştiam!”, a scris motociclistul indignat.

 

 

Acesta a adăugat: “De atunci nu bag decât cu mânuţa mea benzină sau dacă nu scap de “Băiatul de la pompă”, stau lângă el până termină de băgat. Cine stie cate bidoane am umplut fără să ştiu…”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate