E important sa nu fi tipul de gazda care sparge sticla, din greseala, incercand sa isi impresioneze musafirii. Mai bine desfa-o ca un profesionist, urmarind aceste instructiuni. 
Tehnica sabrarii nu necesita o sabie, o poti face si cu un cutit mai lung, de carne. Indeparteaza folia de aluminiu si capacul de sarma. Tine sticla aproape de fund si inclin-o la 45 de grade. 
PE gatul sticlei, langa dop se afla un punct de lipitura intre cele doua jumatati ale sticlei. Identifica acest loc si, cu o miscare sigura si puternica, loveste cu cutitul sau lingura acel loc, frecand gatul sticlei pe toata lungimea lui. 
Esti curios cum se face? Iata o demonstratie: 
Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
 
                                       
              
       
                  
               
                  
                   
                  
                   
                  
               
                                   
              
       
                  
               
                  
               
                  
               
                                   
              
       
                  
               
                  
               
                  
               
                  
               
                  
               
                                   
                  
                   
                  
                   
                  
               
                  
               
                  
              