Artistii au cantat pentru oamenii Deltei! VIDEO

,
Artistii au cantat pentru oamenii Deltei! VIDEO

Un artist cu inima mare.Cristina Rus a cintat aseara pentru o cauza umanitara: utilarea sectiei de terapie intensiva cardio a Spitalului judetean de urgenta Tulcea.

Si nu a fost singura care a vrut sa-i ajute pe oamenii Deltei. Desi este foarte tanar, Moody este intotdeauna gata sa il ajute pe cel de langa el. Motivul? Ocupa locul 1 in topurile din Japonia. Are concerte, pe bani grei, in intreaga Europa. Cand vine vorba de a da o mana de ajutor, Amna nu are nicio problema sa cante gratis.

Intr-o comunitate izolata de restul tarii, singura speranta a tulcenilor care nu au posibilitatea sa urmeze un tratament sau sa fie diagnosticati in alt oras, ramine Spitalul judetean.

Insuficient ca numar de locuri si cu dotare invechita sau chiar inexistenta.

Aseara, cu mari emotii, au urcat pe scena, alaturi de vedete si 3 elevi ai liceului de arta din Tulcea. Si nu putea lipsi nici Jezebel, un artist complet, care a cintat pentru orasul in care s-a nascut. Lectia de solidaritate poate si trebuie repetata si nu uitata. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Celebra artistă Holy Molly, dezvăluiri sincere din culisele vieții sale! „Atunci nu știam că acestea sunt semne de depresie”

Armata Iranului a atacat cu rachete și drone fieful kurzilor din nordul Irakului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Celebra Anastasia Soare, în premieră în România cu fiica sa! „Este o mare mândrie pentru mine” Iată cât de frumoasă este Claudia și ce profesie a îmbrățișat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies