Artista Holy Molly, despre cea mai mare dezamăgire! „Eram foarte nemulțumită de tot” Iată ce i s-a întâmplat la vârsta de 18 ani!

,

Holy Molly face parte astăzi din categoria celor mai talentate și apreciate artiste din România! Iată de destăinuiri inedite a făcut la Duet cu Alxandra, pe canalul de Youtube, theXclusive.

Holy Molly are doar 26 de ani și o dorință nebună de a ajunge cat mai sus în domeniul muzical. Tânăra cântăreață a cucerit publicul cu talentul și vocea ei încă de la primele melodii lansate pe piața muzicală românească. Cel mai mare succes l-a cunoscut cu piesa Plouă, realizată în colaborare cu renumitul Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, care a ajuns în doar șase luni să aibă 21 de milioade de vizioalizari pe YouTube.

Artista Holy Molly, despre cea mai mare dezamăgire! „Eram foarte nemulțumită de tot” Ce i s-a întâmplat la vârsta de 18 ani

Invitată în platoul emisiunii Duet cu Alexandra, pe canalul de Youtube, theXclusive, Holy Molly a făcut dezvăluiri inedite atât despre carieră ei de până acum, cât și din culisele vieții sale. Tânăra artista a mărturisit că succesul nu a venit rapid și acest fapt a dezamăgit-o profund la acea vreme, pe când avea doar 18 ani, deoarece simțea că nimic nu ii iese așa cum și-ar fi dorit și cum visase încă din copilărie. Holy Molly a dezvăluit că își pusese în gând încă de la vârstă de 4 ani să devină la fel de celebra precum Shakira, însă începuturile sale în muzică au fost destul de anevoioase și de aceea a suferit o mare dezamăgire.

"Eram foarte nemulțumită de tot. Pentru că eu am crescut, de la 4 ani, cu ideea că eu vreau să fac doar muzică, am văzut-o pe Shakira la televizor și am zis gata, eu vreau să fiu că Shakira.

Când la 15 ani nu am devenit Shakira, am avut o dezamăgire(...) O perspectivă dăunătoare pentru atunci, eu nu eram bucuroasă dacă făceam 100.000 de vizualizări, eu eram nemulțumită că sunt doar 100.000 de vizualizări. Cred că atitudinea asta a făcut cumva că proiectul să pice. Nu mă mai motiva nimic, de aia m-am dus și la actorie. Nu mă mai motiva nimic", a spus Holy Molly.

Citeste si: Celebra artistă Holy Molly, dezvăluiri sincere din culisele vieții sale! „Atunci nu știam că acestea sunt semne de depresie”

Citeste si: Holy Molly a povestit la “Dimineața cu noi” prin ce aventuri a trecut până la filmarea celui mai recent videoclip în care poate fi urmărită

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!” Iată cine este artista celebră care a inspirat-o în creațiile sale!

Anglia nu mai este o țară majoritar creștină. Cresc apelurile pentru încetarea rolului bisericii în parlament și în școli

Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!” Iată cine este artista celebră care a inspirat-o în creațiile sale!

Holy Molly a povestit la “Dimineața cu noi” prin ce aventuri a trecut până la filmarea celui mai recent videoclip în care poate fi urmărită

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies