Holy Molly a povestit la “Dimineața cu noi” prin ce aventuri a trecut până la filmarea celui mai recent videoclip în care poate fi urmărită

Author: Oana Picerea
Actualizat: 29 dec 2022, 07:15

Holy Molly la “Dimineața cu noi” 

“Am pierdut vreo trei avioane, mi s-a trimis bagajul în Barcelona, înainte să ajung eu…”

Astăzi, la “ Dimneața cu noi ”, artista de muzică pop  Holy Molly  (numele real: Maria Alexandra Florea) a fost invitată în platoul matinalului pentru a ne oferi noutăți legate de proiectele ei muzicale. Tânăra a descifrat și misterul numelui ei de scenă, înainte de a povești aventură prin care a trecut pentru a filma despre cel mai recent videoclip al sau.

“Pentru cei care se uită la noi, am să spun că este nickname de la Maria, pentru că așa mă cheamă, iar <holy> vine de la sfânt…”,  a precizat artista.

Holy Molly, artista în vârstă de 26 de ani, a împărtășit apoi detalii despre proiectul muzical în care colaborează cu Tata Vlad (Vlad Irimia – n.r.), de la BUG Mafia: videoclipul piesei “Plouă”, care a fost filmat și realizat în Barcelona.

Citeste si: Dimineața cu noi, 29 martie 2022. Cea mai amuzantă amintire din copilăria lui Bursucu. Ce cadou i-a făcut tatăl său:”Era roz”

Gripa a cauzat 27 de decese în România! Cea mai mică victimă este o fetiță în vârstă de doar șapte luni. Raed Arafat: „Nu este o boală care este uşoară”

“Colaborarea cu tata Vlad a pornit dintr-o glumă. Noi am făcut o piesă într-un camp. Videoclipul a fost filmat în Barcelona și toată desfășurarea a durat 28 de ore, în total, timp în care ne-am plimbat prin tot orașul. Dar, înainte de a ajunge acolo, am pierdut vreo trei avioane, mi s-a trimis bagajul în Barcelona, înainte să ajung eu; (…) Au băgat bagajul în avion, dar pe mine nu, am luat un al patrulea zbor, cu escală; a fost o nebunie cu clipul asta”,  a povestit artista.

Videolipul piesei “Plouă” a străns în doar câteva zile peste un milion de vizualizări, iar Holy Molly le este recunoascatoare fanilor și tuturor celor care au crezut în ea și în succesul ei.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies