Armin Nicoară, ținta unei tentative de înșelătorie: ”A venit cineva la mama la poartă” Cum s-a întâmplat totul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 18 nov 2023, 00:10

Armin Nicoară, ținta unei tentative de înșelătorie

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Artistul Armin Nicoară a trecut prin momente mai puțin plăcute, fiind ținta unei noi metode de înșelătorie. Saxofonistul și-a avertizat urmăritorii.

Armin Nicoară le-a povestit fanilor săi cum cineva s-a folosit de numele lui pentru a obține o sumă de bani de la mama artistului. Cum s-a întâmplat totul?

Artistul susține că cineva s-a folosit de numele lui pentru a face rost de bani

În timp ce se afla la cumpărături cu Claudia Puican, Armin Nicoară a fost sunat de către mama sa în legătură cu un presupus colet.

Mama artistului i-a transmis faptul că cineva l-a strigat la poartă și susține că are un colet pentru acesta în valoare de 1.500 de lei. Situația fiind una bizară și pentru că acesta nu a anunțat nimic în legătură cu vreun colet, mama lui Armin Nicoară și-a înștiințat fiul.

Citește și: Ce replică i-a dat Culiță Sterp lui Armin Nicoară. Saxofonistul a susținut că acesta ar fi lipsit de talent: ”Îmi fac treaba cum pot”

”A venit cineva la mama la poartă și striga într-una ”Armin, Armin”. A ieșit mama să vadă cine strigă și ăla a spus că are un colet pentru Armin Nicoară, 1.500 de lei, din Germania. Mama cam știe ce comand și tot timpul îi scriu mesaj. Pe plasa respectivă nicio foaie cu numele sau firma. Și el era foarte ambalat să-i dea banii că nu stă. Și m-a sunat mama să mă întrebe ”,

a povestit Armin Nicoară, în secțiunea Instastory.

Potrivit lui Armin Nicoară, persoana respectivă nu avea nicio mașină de curierat, moment în care mama artistului a înțeles întreaga situație. Bărbatul i-ar fi luat telefonul mamei sale, încercând să-i explice lui Armin despre ce era vorba și că are de plătit 1.500 de lei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce i-a spus ”falsul curier” lui Armin Nicoară

”El mi-a spus că dacă nu-l plătesc acum, să merg să-l iau de la firma de curierat, de la aeroport. Dar în primă fază pe mine curierul mă sună, nu vine să strige așa la poartă și el tot forța să-i dea mama banii. Eu când am comandat din străinătate, eu am plătit mereu cu cardul, tot ce se comanda din străinătate cam trebuie să plătești cu cardul”,

a mai adăugat artistul.

Citește și: Claudia Puican le răspunde răutăcioșilor ”Vreau să subliniez că Armin” Ce spune artista despre presupusele infidelități ale soțului său

Artistul susține că a realizat extrem de rapid că ar fi vorba de o înșelătorie, ținând cont de faptul că nu a primit vreun mail sau vreun mesaj referitor la vreo comandă, iar ora era una destul de târzie pentru livrări.

Armin Nicoară și-a atenționat fanii și le-a transmis să fie extrem de atenți în astfel de situație, mai ales dacă acasă sunt părinții sau bunicii, persoane care ar putea fi mai ușor de păcălit.