Armin Nicoară a făcut publice mesajele dintre el și Roxana Vașniuc: "Așa compliment de la finu" A curs cu inimoare pe rețelele de socializare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 oct 2023, 15:17

E

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Artistul Armin Nicoară și Claudia Puican au fost cununați de Roxana Vașniuc și soțu ei. Cu toate acestea, artistul nu are nicio reținere atunci când vine vorba de apropieri sau glume între el și nașa lui.

Roxana Vașniuc a furat toate privirile cu apariția sa la ultimul eveniment. Nu doar vedeta a fost bombardată de mesaje, ci și nașul ei, Armin Nicoară.

Armin Nicoară a fost asaltat cu mesaje pe contul său de Instagram

Roxana Vașniuc a postat un video pe contul său de Instagram, videoclip în care a fost menționat și Armin Nicoară. Roxana a purtat o rochie lungă, cu paiete argintii și care i-a lăsat la vedere decolteul generos. 

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Artistul Armin Nicoară a repostat imediat story-ul nașei sale, iar comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară. Din spusele artistului, fanii au fost încântați de ținuta Roxanei, fiind dornici să afle de unde au achiziționat-o.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară fac eforturi intense să devină părinți: ,,E din ce în ce mai greu''

„Nu am avut în viața mea atâtea mesaje după repostări. Toată lumea mi-a spus că ai o rochie frumoasă”, i-a scris Armin Nicoară nașei sale.

Roxana Vașniuc a fost sărutată de Armin Nicoară pe decolteu

Armin Nicoară și Claudia Puican au o relație fericită, dar cu toate acestea, artistul nu se poate abține în apropierea domnișoarelor frumoase, în special în preajma nașelor. Roxana Vașniuc și soțul ei au împărțit data nunții cu Claudia Puican și Armin Nicoară.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Vrem să ne separăm”. Anunțul neașteptat oferit de Armin Nicoară și Claudia Puican

Episodul în care Armin Nicoară a sărutat-o pe Claudia Puican în zona decolteului a fost unul controversat, însă vedeta a venit și cu o explicație.

„El, fiind artist, îi place să scormonească, să mai aducă sare și piper în viață. Dacă ar merge la o emisiune și nu ar face nimic, ar fi liniștit, totul ar deveni fad. Nu ar avea nicio culoare, niciun gust.

Citește și: „Vedeți ce corp senzual are?”. Armin Nicoară, complimente la adresa altor femei, de față cu soția lui, Claudia Puican

Așa dacă mă vede, spune: Ea e nașa, hai să o pup pe un sân`! E altceva. Sunt glume, nimic altceva. Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place. El când vede o fată frumoasă face ceva el”

a spus Roxana Vașniuc pentru FANATIK.

Roxana Vașniuc a susținut faptul că pentru ea sunt doar glume și nu are de ce să se supere pe finul ei.