„Vrem să ne separăm”. Anunțul neașteptat oferit de Armin Nicoară și Claudia Puican

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 sep 2023, 12:21
Anunțul neașteptat oferit de Armin Nicoară și Claudia Puican
Sursa: Facebook Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican completează lista celor mai apreciate cupluri din showbiz, însă aceștia au făcut un anunț neașteptat.

Armin Nicoară și Claudia Puican fac un cuplu de invidiat atât pe scenă, cât și atunci când nu cântă împreună, însă cei doi încep să fie afectați de timpul petrecut împreună. 

Citește și: Claudia Puican, deranjată la culme de gesturile lui Armin Nicoară: „Caută tot timpul neajunsuri”

Anunțul neașteptat oferit de Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican au oferit un interviu în care au făcut mai multe anunțuri neașteptate și au discutat despre subiecte delicate legate de relația lor, cariera acestora, dar și despre nașa lor, Georgiana Lobonț, ce a trecut printr-un moment dificil. Relația celor doi artiști este apreciată de foarte multe persoane, iar aceștia vorbesc foarte deschis despre momentele bune și rele prin care au trecut.

Armin Nicoară a anunțat că în relația lor a apărut o problemă, iar singura variantă prin care aceștia pot să treacă peste este să se separe. Faimosul cuplu a povestit despre cum timpul petrecut împreună începe să le afecteze relația, alături de monotonie și oboseala de după evenimentele numeroase pe care le au.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Ne vom separa pe plan profesional. Oamenii ne văd ca o echipă imbatabilă, dar dacă Doamne ferește ajungem să ne certăm în viața de cuplu sau să ne despărțim? Mai bine facem un pas înapoi. Vrem să luăm modelul părinților mei, care au o vârstă destul de înaintată. Mama cu tata sunt împreună de la 18 ani, iar tata avut o viață destul de grea în viața lui de business.

Mama nici măcar nu cânta.”, a precizat Armin Nicoară, relatează wowbiz.ro

Citește și: Armin Nicoară, anunț suprinzător: „Sunt atât de fericit! Este însărcinată!” Saxofonistul și-a filmat reacția

Cei doi au semnat un contract prenupțial 

Deși cei doi apreciază și practică o căsătorie tradițională, când a venit vorba de venituri, cei doi au decis să adopte o abordare modernă, mai puțin întâlnită în țara noastră.

Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, astfel încât să nu existe niciodată o problemă când vine vorba de bani.

”Ea își face banii ei. Când am făcut nunta, eu am făcut cu ea un contract prenupțial. Am zis fiecare cu treaba lui. Să nu apară discuții, să ne certăm, că eu am făcut mai mult”,  a declarat artistul, potrivit spynews.ro

Citește și: După ce a pierdut sarcina, Georgiana Lobonț a recunoscut că a prevestit ceva rău: „Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc”

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.