Are Teodor Meleșcanu vreo legătură cu sinuciderea lui Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu? Politicianul a lămurit misterul!

,
Teodor Meleșcanu și Denise Rifai

Teodor Meleșcanu și Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D ]

Teodor Meleșcanu a vorbit, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", despre Marin Ceaușescu. Fratele mai mare al lui Ceaușescu s-a sinucis în ultimele zile din 1989.


In articol:

Denise Rifai a citit mai multe articole de presă în care se vorbește despre faptul că Teodor Meleșcanu ar fi ridicat documente după sinuciderea lui Marin Ceaușescu de la Viena.

Teodor Meleșcanu a negat vehement că ar fi făcut acest lucru și a dezvăluit, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", că nu se mai afla în Viena din 22 decembrie 1989. Marin Ceaușescu s-a sinucis pe 28 decembrie 1989, după moartea dictatorilor Ceaușescu.

Are Teodor Meleșcanu vreo legătură cu sinuciderea lui Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu?

Întrebat de Denise Rifai "Ce i-a spus Marin Ceaușescu înainte să moară?", Teodor Meleșcanu a râs și a declarat că nu a vorbit vreodată la Viena cu Marin Ceaușescu.

"Cred că glumiți. Credeți că eu vorbeam cu fratele lui Ceaușescu la Viena? Chiar credeți acest lucru? Părerea mea, e o bombă fâsâită. Eu am plecat din Viena atunci când s-a făcut prima manifestație în fața Ambasadei. În 22 decembrie eu am venit acasă cu trenul, mi-am asumat acest lucru.

Este pur și simplu o bombă de presă. Nu mai eram la Viena, nu aveam cum să stau de vorbă cu o persoană sau altă persoană, credeți-mă", a declarat Teodor Meleșcanu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Denise Rifai a citit apoi alte articole, în care se vorbea despre o presupusă asasinare a lui Marin Ceaușescu fiindcă acesta ar fi gestionat în străinătate anumite conturi ale fratelui său, Nicolae Ceaușescu. La întrebarea "Unde sunt banii lui Ceaușescu?", Teodor Meleșcanu a răspuns:  "Asta întreb și eu, unde sunt banii lui Ceaușescu? Marin Ceaușescu nu lucra la Ambasadă, era o altă clădire. Tot ce înseamnă documente erau de natură economică, nu aveau nimic de-a face cu Ambasada.

Eu nu am fost trimis, eu am plecat de la Viena. Câte se scriu în presă... nu înseamnă neapărat că au dreptate".

Teodor Meleșcanu 40 de întrebări cu Denise Rifai

Teodor Meleșcanu spune că nu a vorbit cu Marin Ceaușescu la Viena

[Sursa foto: Kanal D ]

Citeste si: Teodor Meleșcanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

Ce remușcări are Teodor Meleșcanu legate de Revoluție

Teodor Meleșcanu a spus în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D că nu a avut știință de Revoluția din decembrie 1989 și că a aflat de manifestațiile de la Timișoara din presa vieneză, de la un important

post radio de acolo. Meleșcanu a precizat că a luat decizia de a se întoarce în țară pe 22 decembrie 1989 după manifestații la Ambasada vieneză.

"Remușcările unui om normal pentru o situație care era anormală. Nu am avut cunoștință, nici măcar nu am știut că există bătăliile din Timișoara, le-am auzit la radio în Viena, la unul din radiourile importante de la Viena. Nu am avut nicio informație și am spus foarte clar că dacă cineva a făcut aceste lucruri va trebui să își asume responsabilitățile", a declarat Teodor Meleșcanu.

Citeste si: Ce avere are Teodor Meleșcanu. Fostul ministru de Externe deține mai multe ceasuri de lux!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce avere are Teodor Meleșcanu. Fostul ministru de Externe deține mai multe ceasuri de lux!

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Cine este soția lui Teodor Meleșcanu, femeia cu care s-a recăsătorit acum 12 ani, după ce a rămas văduv

Teodor Meleșcanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies