Apel NEOBISNUIT la serviciul de urgenta: “Am ramas blocata intr-un container” VIDEO

,
Apel NEOBISNUIT la serviciul de urgenta: “Am ramas blocata intr-un container” VIDEO

O femeie s-a aflat intr-o situatie jenanta.

Va aduceti aminte de containerele de reciclare pe care le vedeti pe strazile din capitala, dar si din orasele din tara? Ei bine, in Statele Unite exista astfel de containere si pentru materiale textile, in special haine, care sunt colectate, sortate si donate apoi catre diferite organizatii de caritate.

Cei care vor sa-si ajute semenii cu care soarta a fost mai putin darnica, lasa in aceste containere haine si imbracaminte pe care nu le mai poarta.

Intr-o dimineata, insa, serviciul de urgenta a primit un apel neobisnuit de la doamna care a explicat ca a ramas blocata intr-un container de haine.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Un ofiter a declarat ca este prima misiune de acest gen pe care departamentul lui a avut-o vreodata. Femeia le-a declarat autoritatilor ca tocmai aruncase in container trei cutii cu haine cand realizat ca si-a pierdut bratara care cazuse inauntru odata cu hainele aruncate. A stat in container doua ore pana ca pompierii sa o salveze. Ea a dezavaluit ca in acest timp a venit cineva sa arunce haine, dar persoana respectiva nu a dat niciun semn ca ar fi vrut sa o ajute.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

SFIDARE ÎPS Teodosie, amendat de polițiști pentru a treia oară într-o zi: Unde a fost depistat Arhiepiscopul Tomisului

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies