“Apel la consilier”, premiera astăzi, de la ora 11:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2021, 09:15

Eva Pavel, prezentatoarea emisiunii și consilier medical: “Am pregătit multe întrebări și vreau să descoperim împreună răspunsurile chiar de la unii dintre cei mai importanți medici străini”

Astăzi, de la ora 11:00, debutează, la Kanal D,  “Apel la consilier”, emisiune care ne oferă  informații utile despre cele mai frecvente scheme de investigații, de tratament sau intervenții chirurgicale.

“Apel la consilier”, premiera astăzi, de la ora 11:00

Săptamânal, în fiecare duminică, de la ora 11:00, consilierul medical  Eva Pavel  ne va prezenta soluții și tehnologii inovatoare pentru diverse probleme de sănătate și va discuta cu specialiști din străinătate, pentru a ne oferi informații foarte utile care ne pot ajuta în situații specifice.

 “În fiecare duminică, vă invit să aflați răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care le aveti în legătură cu domeniul medical. Zilnic, o mulțime de români apelează la mine pentru a obține soluții la problemele lor, pentru a găsi tehnologii noi sau specialiști străini care să-i ajute în lupta cu boala. Am pregătit multe întrebări și vreau să descoperim împreună răspunsurile chiar de la unii dintre cei mai importanți medici străini”,  a

declarat Eva Pavel.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Nu ratați astăzi, de la ora 11:00, “Apel la consilier”, emisiune gazduită de Eva Pavel, consilier medical, care ne va oferi atât interviuri cu renumiți medici din străinătate, dar și tot ceea ce înseamnă informație medicală de actualitate, pentru a afla răspunsuri la cele mai importante probleme medicale cu care ne confruntăm.

Un bărbat de 67 de ani din Uganda are 102 copii și 568 de nepoți. Acesta își obligă cele 12 neveste să ia anticoncepționale

Citeste si: “Apel la consilier”, din 21 martie, la Kanal D