Aparitie ciudata la Braila. Un corp foarte luminat, care la un moment dat se divide a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui localnic

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:59

Barbatul crede ca este un obiect zburator neidentificat, mai ales ca a vazut cu ochii lui cum pata plutea in curtea casei.

Martorul chiar a incercat sa alunge cu matura obiectele ciudate, dar, culmea acesea nu numai ca nu s-au indepartat, dar erau de neatins, a mai povestit braileanul. Omul vizitat de asa-zisii extraterestri este un stimabil fost pilot. Dupa 30 de ani de experienta, nu-si inchipuia ca emotiile traite in mii de ore de zbor vor fi o nimica toata pe langa ce patimeste de trei nopti incoace. Putin jenat, aviatorul recunoaste ca a incercat sa alunge micile OZN-uri cu matura.

Dintre toate imaginile inexplicabile, una singura cu aratarea ii da fiori domnul Victor: pare sa aiba aripi, insa nu seamana cu o pasare.

Aroape cinci minute, atat spune braileanul ca s-ar fi aratat obiectele ciudate. Desi are un caine si patru pisici, nici un animal nu a avut un comportament ciudat in cele trei nopti stranii. Ba mai mult, in imagini apar doi trecatori. Nu par sa observe nici ei sferele luminoase.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca sunt extraterestri sau ca e vorba de o aparitie divina, subiectul e analizat pe toate partile.

Barbatul care sustine ca a filmat obiectele zburatoare neidentificate ar vrea sa fie lamurit de un ufolog si vrea sa faca toate demersurile ca imaginile sa ajunga la un specialist.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!