Anunțul trist despre Michael Schumacher! S-a aflat când lumea credea că starea fostului pilot se îmbunătățește

Michael Schumacher a fost dus la Paris pentru un tratament cu celule stem, iar fanii săi sperau într-un miracol privind starea lui de sănătate.

Din păcate, Philippe Menasché, considerat un adevărat pinoier în domeniul celulelor stem, a spulberat această posibilitate într-o declarație.

"Pentru miracole nu sunt competent. Eu și echipa mea nu facem experimente, e un termen abominabil ce nu are loc în medicină. E adevărat că eu am fost primul care a făcut un transplant de celule stem la inimă, dar ciclul de teste clinice s-a terminat în urmă cu doi ani", a declarat Philippe Menasché pentru cotidianul La Repubblica.

Menasché, un specialist în domeniu, a dezvăluit că, în ciuda progreselor în privința celulelor stem, chiar și experții știu încă puține lucruri despre aceste tratamente.

"În Italia aveți tot ce vă trebuie, nu e nevoie să veniți la mine la Paris. I-am trimis pe cei care m-au căutat la prietenul meu Guido Pompilio. A fost o explozie de atenție pentru departamentul nostru, dar acum am revenit la normal. În ultimii 20 de ani am progresat foarte mult, dar adevărul este că în continuare știm foarte puțin”, a precizat Menasché.  

Citeste si: Familia lui Schumacher a luat decizia! Ce s-a întâmplat cu fostul campion de Formula 1

Citeste si: E ingrozitor ce s-a intamplat cu Michael Schumacher! Adevarul a iesit, in sfarsit, la iveala

Citeste si: Veste SURPRIZA despre starea lui Michael Schumacher!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate