Anunțul șocant al Bellei Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities! De ce vrea să se retragă din competiție până in Marea Finala

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 ian 2022, 23:33

Bella Santiago vrea sa renunte la competitie

Sursa: Captură KANAL D

Bella Santiago vrea sa renunte la competitia Bravo, ai stil! Celebrities pe ultima suta de metri inainte de Marea Finala.

Bella Santiago a izbucnit in plans in fata juratilor Bravo, ai stil! Celebrities simtindu-se neindreptatita in legatura cu tinuta pe care a purtat-o intr-o editie anterioara si care a fost depunctata in favoarea Vivianei Sposub care a primit stelute si ea nu. Bella i-a rugat pe jurati sa ii explice de ce ea nu a reusit sa ia stelute cu o tinuta pe care nu a considerat-o banala si in schimb, Viviana care a venit toata in jeans a obtinut stelute.

Citeste si: Viviana Sposub răbufnește pe ultima sută de metri la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu știu ce mai caut în competiția asta"

Bella Santiago vrea sa se retraga inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Bella Santiago: "Asa vreau eu sa renunt pentru ca mi se pare ca eu sunt ultima concurenta si am aratat prea putin.

Nu mi-am aratat stilul si sa convinga oamenii sa ma voteze in acest concurs. Cred ca am venit prea tarziu in concurs ca sa mai castig oameni cu voturile pentru ca deja oamenii de acasa au preferata lor, de la inceput pana in momentul respectiv."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bella Santiago simte ca pierde teren in cadrul competitiei

Citeste si: Prima reacție a lui George Burcea după ce a aflat de sentința dată de Judecătoria Buftea

Raluca Badulescu: "Bella a plans sincer. S-au mai vazut lacrimi false in cadrul Bravo, ai stil!, dar Bella chiar a plans din tot sufletul. Nu ii place sa piarda, asta o dovedeste tot ce a castigat pana acum.

Isi dorea sa intre mult mai devreme ca sa dovedeasca tot ce putea pana in momentul asta in asa fel incat sa fie la acelasi nivel cu celelalte concurente care sunt mai evoluate."

Tibi Clenci: "Bella este un bulgare de foc, est eo declaratie ca ii place, nu neaparat pentru noi, cat pentru public."

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!