Anunțul lui Bogdan Mocanu despre el și Andra după ce s-au certat! A făcut totul public! E implicat și Hamude

Bogdan Mocanu a făcut un anunț important despre el și Andra pe pagina lui de Facebook după ce s-au certat și se specula că se vor despărți.Mocanu a anunțat că el și Andra vor filma în Istanbul pentru Bogdan de la Ploiești și Florin Salam.

"Mocanu și Andra filmează pentru Bogdan de la Ploiesti și Florin Salam în Istanbul. Hamude în celulă" este noul vlog al lui Bogdan Mocanu, în care apar și imagini cu Hamude.

 

 

Andra și Mocanu, ceartă în culise

Recent, Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au certat în culise. "Nu ții la imaginea ta", a acuzat-o Mocanu pe Andra, reproșându-i ținutele sexy din emisiune.

Cei doi și-au reproșat unul altuia diverse lucruri. Iată că după ce Jador s-a dat la o parte, lăsându-i cale liberă prietenului său Mocanu cu Andra, relația câștigătorului primului sezon al show-ului "Puterea dragostei" cu frumoasa brunetă scârțâie.

bogdan mocanu andra

Andra i-a reproșat lui Mocanu că a vorbit cu Ligi în casa "Puterea dragostei" în ciuda faptului că cele două s-au certat de curând. Mocanu, revoltat și gelos, i-a dat de înțeles Andrei că nu este de acord cu ținutele extrem de sexy pe care ea le poartă în timpul filmărilor, considerând că ea atrage, astfel, atenția tuturor băieților din casă.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate