Anuntul facut de Raed Arafat! Se dau 2.500 de lei pe luna! Cum poti primi banii

Author: Oana Picerea
Actualizat: 14 nov 2020, 12:57
Anunt de ultima ora de la Raed Arafat pentru toti romanii

O decizie importanta a fost pregatita de Guvern prin ordonanta de urgenta.

Guvernul doreste marirea capacitatii sistemului sanitar din Romani a in fata pandemiei. Toti cei care vor intra voluntar in sistemul medical, vor primi cate 2.500 de lei pe luna. 

Anunt de ultima ora pentru aceasta categorie de romani

In sedinta de Guvern de joi, s-a discutat pregatirea unei ordonante de urgenta prin care studentii la medicina care vor sa se inscrie voluntar sa ajute cadrele medicale in timpul pandemiei, vor primi cate 2.500

de lei pe luna. 

„Referitor la OUG pentru măsuri noi în asistenţa medicală pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei COVID-19, care a fost în primă lectură, ordonanţa prevede acordarea dreptului de liberă practică temporară medicilor absolvenţi ai facultăţilor de Medicină, medicilor rezidenţi, indiferent de anul de pregătire în rezidenţiat, pe durata situaţiei cu care ne confruntăm cu SARS-CoV-2, astfel încât să poată să lucreze sub supraveghere în spitale şi să asiste în secţiile în care sunt îngrijiţi pacienţii care suferă de COVID-19'',

a fost anuntul facut de Raed Arafat

Citeste si: Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre masurile luate de Guvern!

Pentru a primi acesti bani, studentii la medicina trebuie sa aiba 120 de ore pe luna, activitate in spital. 

„La fiecare lună se aşteaptă o activitate de aproximativ 120 de ore, iar, la finalul fiecărei luni, studentul va primi un premiu în cuantum de 2.500

lei. Plus, cei care vor fi în alte localităţi decât centrele universitare unde studiază sau localităţile de domiciliu sau reşedinţă vor primi o diurnă, plus cazarea şi masa gratuite din partea autorităţilor sau a unităţii sanitare unde vor activa”, a precizat Arafat.

Zonele din România în care există cel mai mare pericol de cutremur. Ultimul seism a avut loc astăzi

Acesta a mai precizat faptul ca aceasta masura este ''extrem de importanta'' pentru sistemul medical in aceste momente. 

Citeste si: Raed Arafat a făcut anunțul de care se temeau românii. Ce se va întâmpla de Crăciun și Revelion?

Citeste si: De ce au impus autoritățile restricții în intervalul 23:00-5:00? Raed Arafat, noi precizări: „Explicația este următoarea...”

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies