Anuntul facut de Marcel Vela: cand vor avea voie sa iasa din casa batranii dupa data de 15 mai

Ministrul de Interne Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat ca masurile de restrictie vor fi relaxate si pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani.


In articol:

Pana in prezent acestea aveau voie sa iasa din casa pentru cumparaturi doar in intervalul orar 11:00 - 13:00. Marcel Vela a declarat ca se analizeaza modificarea acestui interval.

Citeste si: Va fi prelungit anul școlar? Anunțul făcut de ministrul Educației

Citeste si: Raed Arafat, avertisment important: "Relaxarea după 15 mai nu înseamnă că..." Ce ar trebui să facă fiecare român după această dată?

Anuntul lui Marcel Vela: se schimba intervalul orar pentru persoanele in varsta

Ministrul de Interne Marcel Vela

"Avem in analiza o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit si caldura si probabil intervalul orar 11:00 -13:00 nu este cel mai nimerit.

"Va fi mutat mai in prima parte a zilei coroborat si cu faptul ca la magazine, in prima parte a zilei, beneficiati de conditii mult mai propice pentru a fi protejati in sensul in care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore", a declarat Marcel Vela.

Citeste si: Anunțul de ultim moment făcut de Gabriela Firea despre redeschiderea școlilor: „Sub nicio formă...”

Marcel Vela spune ca se ia in calcul introducerea unui nou interval

Ministrul de Interne Marcel Vela

Marcel Vela a adaugat ca se ia in calcul si introducerea unui interval suplimentar pentru persoanele de peste 65 de ani, spre seara sau dupa amiaza.

"Avem in analiza acest aspect si va vom anunta cat de curand cu privire la reprogramarea programului", a precizat ministrul.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies