Anunțul făcut de Ludovic Orban înainte de alegerile de duminică: „Din 7 decembrie...” Ce mesaj a transmis premierul?

,
Premierul României, Ludovic Orban
Premierul României, Ludovic Orban[Sursa foto: Instagram]

Alegerile Parlamentare sunt programate pentru data de 6 decembrie, astfel că au mai rămas doar 2 zile până când românii vor merge la urne. Ce mesaj a transmis Ludovic Orban înainte de scrutinul electoral?


In articol:

La alegerile parlamentare organizate la finalul acestei săptămâni, românii vor alege pe cine trimit în Parlamentul României pentru următorii 4 ani. Premierul Ludovic Orban a ținut să sublinieze încă o dată importanța acestor alegeri, îndemnându-i pe români să iasă la vot.

Mesajul premierului Ludovic Orban înainte de alegerile parlamentare

Ludovic Orban consideră că data de 6 decembrie este una foarte importantă, chiar decisivă pentru viitorul României. Actualul premier le-a reamintit românilor că este esențial să își exprime votul la scrutinul electoral organizat în această duminică, dând asigurări că au fost luate toate măsurile necesare pentru ca sănătatea cetățenilor să nu fie pusă în pericol.

Premierul Ludovic Orban a precizat că își dorește o dezvoltare a României și că este pregătit ca începând cu data de 7 decembrie să înceapă acest proces.

Citeste si: Ce partid ocupă prima poziție și care este ordinea pe buletinul de vot la Alegerile Parlamentare

Alegerile Parlamentare 2020 vor avea loc pe data de 6 decembrie
Alegerile Parlamentare 2020 vor avea loc pe data de 6 decembrie[Sursa foto: Captură KANAL D]

„În această campanie electorală nu au fost mitinguri, marșuri, ci a fost o campanie în condiții de pandemie, iar noi, cei din PNL, am respectat toate regulile de protecție sanitară. Am prezentat românilor planul nostru de dezvoltare, în timp ce alții au folosit această campanie pentru atacuri, pentru a lovi în activitatea PNL. Noi am făcut un efort pentru a prezenta românilor planul național de dezvoltare. Președintele Klaus Iohanns a reușit o performanță remarcabilă la nivel european, astfel încât am obținut o finanțare de 80 de miliarde de euro. Următorii patru ani vor fi ani de pace politică, nu vor avea loc alegeri, toată energia politică va fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare a României.

Dragi români, în urmă cu 4 ani, tot în decembrie, mulți dintre noi au crezut că nu este important să vină la vot.

Profitând de această neatenție a noastră, PSD a câștigat alegerile și a reușit să captureze România. Noi toți a trebuit să luptăm pentru a împiedica capturarea României, afectarea gravă a justiției, a democrației. După trei ani de zile, am reușit să punem punct guvernării PSD, care făcea rău României și românilor.

6 decembrie reprezintă un moment de cotitură. Avem șansa ca România să se îndrepte în direcția bună, să dăm o majoritate parlamentară responsabilă și un guvern capabil. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi. Este extrem de important să veniți la vot, chiar dacă mulți au încercat să vă sperie să nu veniți la vot. Vă garantez că nimeni dintre cei care vor veni la vot nu vor avea sănătatea pusă în pericol. Votul pe care îl veți acorda este o investiție în șansa României de dezvoltare. Fiecare vot pentru PNL va fi o garantie pentru mersul României în direcția corectă. Din 7 decembrie vă aștept să dezvoltăm împreună România.”, este mesajul pe care premierul Ludovic Orban l-a transmis înainte de alegerile parlamentare, potrivit digi24.ro .

Citeste si: Ce se întâmplă cu buletinul la Alegerile Parlamentare 2020? Toți cei care merg la vot trebuie să știe asta!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!

Rusia și China formează deja un tandem. La ONU au respins fără drept de apel o rezoluție a SUA împotriva Coreei de Nord

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine sunt membrii PSD care vor candida la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies