Anunt oficial despre pensii: e obligatoriu pentru pensionari daca vor sa isi mai ia banii! 3 milioane de oameni sunt afectati

,

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici a facut un anunt care vizeaza aproximativ 3 milioane de pensionari din Romania.

In vederea realizarii unor economii la bugetul de stat, Eugen Teodorovici a declarat ca Guvernul va renunta la contractul cu Posta Romana pentru distribuirea pensiilor catre beneficiari.

Astfel banii nu vor mai fi transportati de postasi ci vor fi virati direct pe card, toti pensionarii fiind obligati sa detina cate unul incepand de anul viitor.

Eugen Teodorovici spune ca aceasta masura afecteaza aproximativ 3 milioane de pensionari si ca, prin rezilierea contractului cu Posta Romana, se vor face economii de aproximativ 600 de milioane de lei.

Din totalul de 4.7 milioane de pensionari din Romania doar 1.7 milioane isi incaseaza in prezent pensiile pe card.

Eugen Teodorovici a adaugat si ca vor fi luate masuri pentru ca pensionarii sa aleaga sa isi mute pensia pe card: se va implementa un sistem de bonusuri si, in plus, retragerile de pe cardurile respective nu vor fi comisionate.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pensii scazute pentru aproape 2 milioane de romani! Cine sunt cei afectati

Alexandru Rafilă face ACUZAȚII: România are 3 MILIOANE de teste rapide și folosește 10.000 pe zi

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Veste bomba despre pensii! Se intampla de la 1 octombrie

Schimbari noi la pensii: se va putea iesi la pensie la varsta de 51 de ani pentru femei si 53 pentru barbati! Cine se va putea pensiona mai devreme

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies