Anunț important pentru toți românii! Vor primi mai mulți bani de la stat. Cine sunt cei care vor beneficia de acești bani

,
Programul Rabla 2021
Romanii primesc mai multi bani de la stat

Veste importantă pentru români, vor primi mai mulți bani de la stat. Ministrul Mediului a făcut marele anunț. Cine va beneficia de acești bani?


In articol:

Ministrul Mediului a venit cu vești bune pentru șoferii români, dar și pentru cei care vor să-și schimbe aparatura din casă.

Programele Rabla sunt aprobate de la începutul anului, iar cel puțin unul din ele va avea un buget mai mare față de anul trecut. 

Românii vor primi mai mulți bani de la stat

Veste importantă pentru șoferii români care vor să-și achiziționeze în acest an o mașină prin intermediul programelor Rabla Clasic sau Rabla Plus, dar și pentru cei care vor să-și schimbe electrocasnicele vechi prin intermediul programului Rabla Electrocasnice.

Programul Rabla 2021
Ministrul Mediului, vesti pentru soferi [Sursa foto: Facebook]

Aprobarea bugetului AFM, primul pas spre lansarea bugetului pentru programele Rabla

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a precizat, luni, că săptămâna aceasta, în cadrul ședinței de Guvern, va fi prezentat bugetul Administrației Fondului pentru Mediu. Acesta este primul pas pentru lansarea celor trei programe Rabla.

”În şedinţa de Guvern din această săptămână doresc să prezentăm bugetul AFM, un prim pas necesar pentru a porni programele.

Am spus în luna martie imediat după aprobarea bugetului naţional că în cel mai scurt timp, cu respectarea procedurilor legale de consultare publică vom prezenta în şedinţa de Guvern bugetul AFM.

El va fi aprobat miercuri astfel încât să putem lansa cât se poate de repede cele trei programe: Rabla Clasic, Rabla Plus şi Rabla Electrocasnice”, a declarat ministrul Mediului.

Citeste si: Începe Rabla pentru electrocasnice 2021! Ce valoare au noile vouchere?

Se dublează bugetul pentru programul Rabla Plus

În acest an, șoferii care doresc să-și achiziționeze o mașină ”verde” prin intermediul Rabla Plus se vor bucura să afle că bugetul acestui program a fost dublat.

“Am dublat bugetul pentru Rabla Plus, acel program care finanţează maşinile cu motorizare Plug-in şi motorizare electrică, am dublat practic şi numărul de maşini care vor beneficia de un sprijin şi cu siguranţă la sfârşitul anului vom vedea că acest trend se păstrează şi poate o să fie şi mai pozitiv şi mai benefic pentru mediu şi poate va fi nevoie şi de suplimentare de buget”,

a mai transmis Tanczos Barna.

Următoarea şedinţă de Guvern va avea loc miercuri, 21 aprilie, a transmis premierul Florin Cîţu.

Citeste si: Începe programul "Rabla Clasic" 2020. Ce schimbare a fost anunțată din cauza coronavirusului?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Începe Rabla pentru electrocasnice 2021! Ce valoare au noile vouchere?

EȘECUL campaniei de vaccinare se transformă în act de caritate pe BANII românilor: România DONEAZĂ peste un milion de doze

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Începe programul "Rabla Clasic" 2020. Ce schimbare a fost anunțată din cauza coronavirusului?

Se dau bani! 6.500 de lei începând de luni pentru toţi românii! Primul venit, primul servit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies