Anunț de ultimă oră! Românii care vor intra în carantină de astăzi, 4 martie. Ordinul a venit din partea Prefectului

,
Carantina intra în vigoare de astăzi
Românii vor intra în carantina timp de 7 zile

Un nou ordin intra în vigoare, românii vor sta 7 zile în carantină. Prefectul a hotărât prelungirea carantinei începând de astăzi, 4 martie, după ce numărul de cazuri de COVID-19 a crescut.


In articol:

Vești proaste pentru unii români, vor fi nevoiți să stea încă 7 zile în carantină. Decizia a venit din partea Prefectului care a hotărât prelungirea crantinei, după ce rata de incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut.

Ce zonă va intra în carantină?

Românii care vor sta 7 zile în carantină, conform noului ordin

Începând de astăzi, 4 martie, un nou ordin intră în vigoare, după ce numărul de cazuri de COVID-19 au crescut considerabil. Prefectul din localitatea dâmbovițeană Pucheni a decis să prelungească carantina cu încă 7 zile, după ce numărul infectărilor cu coronavirus au crescut în ultima perioadă. Rata incidenței cazurilor de COVID-19 a ajuns la 5,94% la mia de locuitori a anunțat, miercuri seară, Prefectura Dâmbovița.

”Se propune, începând cu data de 04.03.2021, ora 5,00, pentru o perioadă de 7 zile, prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Pucheni, judeţul Dâmboviţa”, anunţă Prefectura Dâmboviţa.

Localitatea Pucheni a intrat în carantină pe 18 februarie, locuitorii din această zonă au fost nevoiți să stea în izolare timp de două săptămâni.

La momentul intrării în carantină indicele COVID era în Pucheni de 4,16 cazuri la mia de locuitori, cu șapte cazuri confirmate în ultimele 14 zile.

Conform datelor oferite de Prefectura Dâmbovița, în data de 3 martie erau 10 cazuri confirmate în ultimele 14 zile. 

În județul Dâmbovița, miercuri, au fost confirmate 72 de cazuri de coronavirus. În localitatea Pucheni sunt peste 193 de persoane internate la ATI, astfel au fost ocupate toate paturile de la Terapie Intensivă.

Izolare  totala
Localitatea Pucheni intră în izolare

Citeste si: Bilanț coronavirus 3 martie 2021: Numărul cazurilor noi crește în continuare!

Coronavirus în România 

În urma bilanțului realizat de autorități pe ziua de 3 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 812.318 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 

Peste 746.779 de pacienți au fost declarați vindecați.  

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.278

cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 20.586 persoane diagnosticate cu noul coronavirus au decedat.

În intervalul 02.03.2021 (10:00) – 03.03.2021 (10:00) au fost raportate 77 de decese (40 bărbați și 37 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus din toată țara.

Citeste si: Noi focare de coronavirus in Romania! S-a recurs la scenariul rosu! Iata in ce localitati s-a luat aceasta masura!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se impune CARANTINA de Paște în România?! Rareș Bogdan a făcut anunțul. Toți românii trebuie să știe asta

Decizie: Primăriile primesc împrumuturi de la Guvern

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Bilanț coronavirus 2 martie 2021: Numărul deceselor explodează! Și numărul cazurilor noi crește serios!

Bilanț coronavirus 3 martie 2021: Numărul cazurilor noi crește în continuare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies