Anunț de ultimă oră despre Michael Schumacher! Care este, de fapt, starea fostului pilot: "Corinna ascunde adevărul"

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber, o acuză pe soția fostului campion de Formula 1, Corinna Schumacher, că ascunde adevărul despre starea soțului ei.


In articol:

"Ştiu că Michael a suferit un traumatism, dar nimeni nu are idee ce s-a întâmplat de atunci. Aş vrea să-l vizitez, să dau mâna cu el, să-l ating, dar din păcate, Corinna îmi interzice acest lucru. Probabil îi este frică să aflu ce se petrece şi să fac public adevărul.

Eu cred că Michael este capabil să-şi revină, a fost mereu un luptător. Va profita de orice şansă, cât de mică ar fi. Nu poate fi acesta finalul, sper să-l mai văd în curând", a spus Willi Weber.

Willi Weber a dat de înțeles că starea fostului campion de Formula 1 ar fi mai gravă decât lasă să se creadă soția lui Schumacher, Corinna. 

În ultima vreme informațiile despre Michael Schumacher ar fi că acesta este conștient.

Anunț de ultimă oră despre Michael Schumacher! Care este starea lui

”Puteți fi siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți că este dorința lui ca acest subiect să fie ținut în privat. Întotdeauna și-a dorit asta”, a spus Corinna Schumacher, pentru revista germană ”She”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate