Antrenorul de fitness al vedetelor, Alexander Florescu, mărturisiri de senzație la Detectorul de minciuni! "La sala de fitness, cum e și la medicul ginecolog" Celebrul antrenor a spus dacă i s-au făcut avansuri de către vreo clientă! 

,

Alexander Florescu, supranumit și antrenorul vedetelor, a răspuns provocărilor lansate de Oana Radu în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni, pe canalul de YouTube, theXclusive. 

Renumitul instructor de fitness, Alexander Florescu, este cunoscut în lumea mondenă drept „antrenorul vedetelor”, deoarece în ultimi ani a antrenat la sala de fitness multe vedete autohtone din diverse domenii. Acesta a devenit cunoscut pentru faptul că reușește de fiecare dată să ajungă la rezultate uluitoare cu majoritatea clienților săi și niciodată nu s-a confruntat cu eșecuri atunci când i-a ajutat să lupte împotriva kilogramelor în plus.

Antrenorul de fitness al vedetelor, Alexander Florescu, mărturisiri de senzație la Detectorul de minciuni

Invitat în platoul emisiunii Detectorul de minciuni, prezentata de Oana Radu, pe canalul de YouTube, theXclusive, Alexander Florescu a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor incomode cei i-au fost adresate. Întrebat i s-au făcut vreodată avansuri de către o clientă sau un client în mod direct, fără ocolișuri, antrenorul vedetelor răspuns că la sala de fitness este aproape la fel că la medicul ginecolog. 

„Știi cum e și la sala de fitness, cum ești la ginecolog! Nu stai crăcănat! Lucrez foarte mult cu domnișoare, cu doamne! Acum tu poți să interpretezi cum vrei! Însă dacă tu ești cerebral și ești un om profesionist nu interpretezi chestii! Nu, nu știu dacă mi s-au făcut avansuri! N-am văzut pentru că eu am ochi doar pentru exerciții și pentru a avea rezultate!(...)

Am avut un vis foarte lung! A venit o clienta... a fost doar vis nu a fost realitate! Si s-a uitat la mine in timp ce făceam exerciții mi-a făcut un avans «Vai ce bine iți stă îmbrăcat așa» Si m-am bucurat si eu ca in sfârșit mi-a făcut si mie cineva un avans! Dar in vis nu a fost in realitate!”, a spus Alexander Florescu.

Citeste si: Antrenorul vedetelor, program special pentru pandemie! Cum vrea să salveze copilăria micuților izolați în casă

Citeste si: Omar, mărturisiri incendiare din culisele mariajului sau cu Miruna! „Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Omar, mărturisiri incendiare din culisele mariajului sau cu Miruna! „Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"

Germania va desfășura baterii Patriot în Polonia - Berlinul a refuzat să le trimită în Ucraina

Omar, mărturisiri incendiare din culisele mariajului sau cu Miruna! „Suntem Schumacher, Formulă 1, de toate în pat!"

Oana Radu, implicată într-un scandal monstru. Artista este acuzată că a dat țeapă la o nuntă. Ce spune vedeta despre tot ce s-a întâmplat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies