Anna Lesko a rupt tăcerea! Care este adevăratul motiv al separării de tatăl copilului ei

Author: Ana Dinu
Actualizat: 30 iul 2022, 18:40
Care este adevăratul motiv al separării de tatăl copilului ei
Sursa: Instagram

Anna Lesko a rupt tăcerea și a vorbit despre separarea de tatăl fiului ei, Adam. Care este adevăratul motiv al despărțirii?

Anna Lesko și Adrian Neniță, cunoscut sub numele de Dj Vinnie, au trăi o frumoasă poveste de dragoste mai bine de opt ani. Cei doi au împreună un băiețel, pe Adam. Artista a dezvăluit care este motivul separării de tatăl fiului ei.

Anna Lesko a rupt tăcerea! Care este adevăratul motiv al separării de tatăl copilului ei

Deși s-au iubit cu foc și patos,

la un moment dat relația lor a început să scârție, neînțelegerile au intervenit între ei, astfel, Anna Lesko și Adrian au decis să-și spună adio.

La vremea respectivă, când cei doi s-au separat, gurile rele spuneau că despărțirea a intevenit din cauză că solista i-ar fi fost infidelă bărbatului.

După doi ani de la despărțire, Anna Lesko a rupt tăcerea și a dezvăluit că

ea a fost cea care și-a dorit să se separe de partenerul său: "El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus.", a povestit frumoasa cântăreață, într-o emisiune tv. 

Citeste si: Ce făcea, de fapt, Ana Lesko înainte să devină cunoscută. O parte mai puțin știută din viața ei a ieșit recent la iveală

Artista este singură în momentul de față, iar aceasta a dezvăluit că nu crede deloc în căsătorie și nu vede necesitatea acesteia în zilele noastre.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

"Nu cred în  căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani.", a mai adăugat artista.

La un moment dat, Anna Lesko a dezvăluit că între ea și Adrian a fost dragoste la prima vedere, a știut din prima clipă că va fi tatăl copilui ei.

"L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară... ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simţit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat.", declara pe atunci Anna Lesko, în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Anna Lesko, complet goala! Poza in care se vede tot a scapat pe internet! Imagine incendiara

Anna Lesko, complet goala! Poza in care se vede tot a scapat pe internet! Imagine incendiara

 

 

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”