ANM, în alertă! Un ciclon gigantic intra în scurt timp în România!

Un ciclon mediteranean gigantic va aduce ninsori viscolite şi lapoviţe la munte şi în zonele submontane în intervalul 23 – 27 decembrie.

Se vor înregistra intensficări ale vântului, în sud, în zilele de 23 şi 24 decembrie. Nu vor lipsi precipitațiile sub formă de ploi în zonele joase.

Vremea se va răci accentuat la munte în zilele Crăciunului şi după Crăciun. Masa de aer polar se va propaga treptat până în sudul şi sudul extrem al României, însă nu vorbim de o răcire tranşantă a vremii în după-amiezile Crăciunului în sud, aşa cum am fi tentaţi să credem, ci doar de o răcire radiativă pe timpul nopţii.

Citeste si: Veste extraordinară pentru toți elevii! Vacanța de Crăciun va fi mai lungă

După 25 decembrie, blocajul anticiclonic din estul şi sud-estul Europei pare să devieze toate depresiunile atlantice către nordul extrem al Europei, ceea ce înseamnă că frigul va pune stăpânire pe estul şi sud-estul Europei, inclusiv pe România.

La munte şi în zonele submontane se vor semnala ninsori consistente. E posibil să avem parte de surprize şi în alte zone din ţară în Ajun şi în primele 2 zile ale Crăciunului, informează ”Prognoze Meteo – Vremea în România”.

Citeste si: Este OFICIAL! A intrat in vigoare LEGEA asteptata de o multime de romani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate