Sari la conținut

Aniela, "victima" unei glume puse la cale de Adrian! "Ai vrut sa-ti bati joc de mine?" Iata cum a reactionat concurenta si ce scandal s-a iscat in casa fetelor!

Aniela, "victima" unei glume puse la cale de Adrian! "Ai vrut sa-ti bati joc de mine?" Iata cum a reactionat concurenta si ce scandal s-a iscat in casa fetelor!

Aniela a fost extrem de deranjata de gluma lui Adrian.

Dimineata aceasta a debutat cu o cearta de proportii in casa fetelor, dupa ce Adrian a recurs la un gest necugetat.
In vreme ce Aniela se intoarcea din casa baietilor, Adrian a profitat de faptul ca aceasta se afla pe scari si speriat-o. Momentul a declansat o adevarata furtuna in casa fetelor, dupa ce Aniela s-a suparat pe Adrian si i-a reprosat vehement gestul facut.
 
 
"Ai vrut sa-ti bati joc de mine? Vrei sa incept cu jignirile asupra ta sau sa ma opresc? Pot si eu, dar sunt prea finuta ca sa-ti dau un raspuns!(...) Adrian a facut o gluma astazi, eu nu am inteles gestul lui! M-am suparat foarte tare! M-am simtit umilita! O sa vedem ce se va petrece mai departe! Cred ca e un baiat destul de inteligent si va intelege tot ce ii spun eu!", a spus Aniela.
 
 
Dupa reprosurile primite din partea Anielei, Adrian a continuat sa o jigneasca, spunandu-i ca este agramata, ceea ce a a aprins si mai mult starea nervoasa a tinerei. 
"Nu pune mana pe mine, agramato, picior de urs! Daca nu ai ce face, pune mana si spala vasele alea!", a exclamat Adrian.
 
 
Intre cei doi certareti a intervenit si Raluca in ajutorul iubitului ei, incercand sa o calmeze pe Aniela. 
"Se pare ca sunteti doi ca sa va bateti joc de mine? O sa va para rau!", a spus raspicat, Aniela.
 

 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net