Angelina Jolie si Brad Pitt si-au comandat verighete. Vezi cat au costat !

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:05

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt, despre care se zvoneste ca se vor casatori la sfarsitul acestei saptamani, au comandat doua verighete de la bijutierul Robert Procop.

 Robert Procop, fostul director al casei britanice Asprey& Garrard, a confectionat cele doua verighete in atelierul sau din Cap Ferrat din sudul Frantei.

Verighetele valoareaza 500.000 de lire sterline fiecare (780.000 de dolari), informeaza thesun.co.uk. "Robert a fost ocupat tot anul, lucrand la verighetele pentru Brad si Angie. Verighetele sunt din aur roz, cu un diamant dreptunghiular si au gravate juramintele de credinta ale fiecaruia dintre ei. Nu poti sa le vezi cu ochiul liber, dar ei stiu ca (juramintele lor) sunt acolo", a declarat o sursa.


Mickael Latz, primarul comunei Correns, in vecinatatea careia se afla Chateau Miraval, spectaculoasa resedinta a cuplului hollywoodian, a spus ca Angelina Jolie si Brad Pitt se vor casatori probabil sambata.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati- Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam- si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.


Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr.& Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Correns, in apropiere de localitatea Brignoles, in regiunea Provence din sudul Frantei.
Cuplul a cumparat acest castel medieval, in valoare de 35 de milioane de lire sterline (41,8 milioane de euro), la inceputul anului 2008. Domeniul, aflat in apropiere de Aix en Provence, include un sant de fortificatii, o vie, o livada de maslini, un lac si padure.

Chateau Miraval este inconjurat de cateva hectare de faneata, iar aleea care duce pana in fata castelului are o lungime de aproximativ cinci kilometri, fiind decorata pe ambele margini cu fantani impresionante.
Totodata, cei doi actori au amenajat pe acest domeniu o piscina uriasa, cu tobogane, pentru copii.
In interiorul castelului se afla doua sali de gimnastica- una pentru Angelina Jolie si o alta pentru Brad Pitt- un jacuzzi, o sauna, o sala de biliard si o sala imensa de bal.