Angelina Jolie, desfiintata intr-o emisiune TV

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 17:50

Aparitia Angelinei Jolie pe covorul rosu la decernarea premiilor Oscar a facut senzatie! Imbracata intr-o superba rochie neagra de catifea, frumoasa actrita s-ar fi putut incadra perfect la categoria "Cele mai bine imbracate staruri" daca nu ar fi facut un gest care a socat opinia publica.

In timp ce poza pe covorul rosu, Angelina Jolie si-a scos piciorul prin despicatura adanca a rochiei. Postura nu a fost demna de o diva, iar gestul cat se poate de indecent.

Actrita a fost taxata imediat chiar de colegii ei de breasla prezenti la gala Oscar. Mai multi actori au imitat-o intr-un mod ironic, printre care si Billy Crystal, prezentatorul evenimentului.

Chiar si la o saptamana dupa acest incident, Angelina Jolie continua sa fie criticata.


Intr-o emisiune TV a postului ABC, un doctor celebru a facut declaratii socante la adresa Angelinei Jolie. Remarcile, insa, nu erau despre vestimentatia actritei si nici despre vulgaritatea gestului.

Dr. Drew a afirmat ca silueta actritei sugereaza un caz periculos de malnutritie. Medicul a tinut sa sublinieze, mai ales pentru femeile tinere, ca Angelina Jolie nu este un model de frumusete.

Figura ei extrem de slaba, numai piele si os, trimite un mesaj gresit femeilor care o admira.


Invitatul a mai spus ca Angelina ar trebui sa fie constienta ca are o responsabilitate fata de fanele ei. Intr-un interviu acordat unei reviste in luna noiembrie 2011, Angelina Jolie declara ca nu consuma mai mult de 600 calorii pe zi. Ceea ce este extrem de putin.

Malnutritia, dezechilibrele alimentare sau o alimentatie gresita sunt extrem de periculoase pentru organism chiar daca persoana este tanara. Acesta nu mai poat face fata stresului cotidian, iar bolnavul devine din ce in ce mai depresiv, urmarile fiind de ce mai multe ori grave.


 

Taguri: