Andy, surprins in club, dupa plecarea de la "Puterea dragostei"! Mai sufera sau nu dupa despartirea de Roxana? Iata cu cine s-a fotografiat fostul concurent!

Andy a parasit competitia "Puterea dragostei", la scurt timp dupa ce s-a despartit de iubita lui, Roxana.

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragoste", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.
Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie. Si apoi totul culminand cu despartirea lor.

Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost intr-o seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander. Aceasta a explicat in mediul online ca a recurs la acest gest in Gala, deoarece s-a simtit extrem de jignita de Andy si si-a dorit enorm sa il pedepseasca, facandu-l sa sufere din gelozie.
Reversul medaliei nu a intarziat sa apara, iar Andy a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma.

In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Andy a parasit competitia, dupa ce le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a pleca acasa, unde il astepta mama sa, care este bolnava.
De curand, Roxana i-a transmis un mesaj lui Andy, caruia deja ii duce enorm dorul si face mari eforturi pentru face fata situatiei dificile.
"Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti,ci si pentru ceea ce eram eu cand eram in preajma ta!", a scris Roxana pe contu ei de socializare.


In vreme ce Roxana a declarat ca sufera enorm dupa despartirea lor, Andy a revenit in tara si se pare ca nu este deloc afectat de incheierea povestii lor de iubire, ci dimpotriva tanarul a demonstrat tuturor ca a depasit deja orice suferinta provocata de fosta lui iubita, acesta fiind surprins intr-un club alaturi de un bun prieten, a carui aniversare au sarbatorit-o.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate