Andrei Leonte:"Fosta mea iubita m-a inselat. Acum am o noua relatie, dar nu pot spune ca e serioasa"

Andrei Leonte:Fosta mea iubita m-a inselat. Acum am o noua relatie, dar nu pot spune ca e serioasa

Andrei Leonte spune cum i s-a schimbat viata dupa ce a castigat un concurs foarte mediatizat de muzica.

Andrei Leonte spune ca putini au sansa sa faca ce face el acum: Eu nu am consumat multi bani din premiul de 200 000 de euroi. Mi-am lua tun pian, o chitara si imi caut un apartament acum. Eu merg cu metroul foarte lejer. Mi s-a schimbat viata, intr-adevar, am mai mult de treaba, ma implic cu tot sufletul.

Eu nu mi-am facut o iubita, e cel mult o persoana cu care ies. O stiam dinainte de concurs, am cunoscut-o la karaoke. Dupa concurs, ne-am intalnit intamplator, dar nu e tocmai una din prioritati, sa am iubita. Nu stiu daca fetele se apropie de mine, o fac pentru premiu, cred ca mi-as da seama. 

Acum, Andrei a declarat ca le-a platit o parte din datorii parintilor la banca si ca urmeaza si o alta parte, insa parintii lui nu vor, spunandu-i ca ii trebuie si lui sa isi faca viata. Ei si-au construit o viata in Italia.Eu am stat in Romania si am incercat sa imi fac un rost. 

Parintii lui Andrei au intra tin legatura telefonica directa cu fiul lor si sunt foarte mandri de el. Dar ca deocamdata nu se vor intoarce in Romania pentru ca mai au angajamente fata de oamenii pentru care lucreaza acolo.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate