Andrei Dascălu


In articol:

Andrei Dascălu este noul concurent din echipa Războinicilor. Este sportiv de performanță, practică box de peste un deceniu. Andrei este pregătit să ia parte la cea mai intensă competiție din Republica Dominicană, în care va pune toate armele la bătaie pentru a câștiga marele trofeu Survivor România 2021.

CV Andrei Dascălu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

 La 22 de ani, Andrei Iulian Dascălu este boxeur în liga profesionistă. De la vârsta de 11 ani practică sport de contact, iar până la 21 de ani a facut box în liga amatorilor. El este campion pe sudul Angliei și este în top 10 la categoria lui în Regatul Unit.

Sportul este pasiunea sa, de 11 ani practică box, și chiar dacă a fost nevoit să se munte constant dintr-un colț al lumii în altul, nu a renunțat niciodată la pasiunea sa. Dragostea pentru sport, adrenalina și provocare l-au dereminat să se înscrie la Survivor România 2021.

Date Biografice Andrei Dascălu 

Vârstă: 22 de ani

Echipă: Războinicii

 Andrei Iulian Dascălu este originar din Constanța. La 2 ani a plecat din țară împreună cu parinții și s-au stabilit în Turcia pentru urmatorii patru ani. S-a reîntors în țară pentru scurt timp. Pe când avea doar 7 ani, parinții au decis să se mute în Spania. Acolo a făcut școala și liceul și tot acolo s-a apucat de box. În 2016 s-au mutat în Anglia. A văzut România abia după 13 ani.  

Chiar dacă viața sa se dovedește a fi cu adevărat o provocare, Andrei Dascălu nu a trăit adrenalina la cele mai înalte cote așa cum și-ar fi dorit. Este pregătit să facă față provocărilor și să demonstreze că este un adevărat supraviețuitor.

Cookies