Andreea Tonciu, rochie de mii de Euro si un “show ca la Dubai”, in editia de ASTAZI, “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 23:00, la Kanal D

Andreea Tonciu va oferi un “show ca la Dubai”, in editia din aceasta seara “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Concurenta scoate artileria grea in materie vestimentara si va straluci intr-o rochie cu greutate! Tanara marturiseste ca greutatea rochiei este pe masura contravalorii outfitului purtat, nu mai putin de 6000 de Euro.

Momentul pus in scena de Andreea Tonciu va incinge atmosfera in platou, concurentele si juratii vor dansa pe ritmuri arabesti, ca la show-urile grandioase din Dubai. Catalin Botezatu este incantat de prestatia artistica a concurentei, astfel ca, la un moment dat, se ridica de la masa juriului si o “imbraca” in bani pe Andreea Tonciu.

Intreg momentul, dar si comentariile juratilor si ale contracandidatelor Andreei Tonciu cu privire la momentul acesteia le veti putea urmari in editia de ASTAZI a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate