Andreea Străvoiu, coprezentatoarea emisiunii “ROventura”, la Gala  Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic România: “Acești oameni sunt exemple de putere și optimism”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 11 nov 2022, 18:48

Andreea Străvoiu, coprezentatoarea emisiunii “ROventura”,

Andreea Străvoiu, coprezentatoarea emisiunii “ROventura”, a participat recent la Gala  Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic România.

Andreea Străvoiu, coprezentatoarea emisiunii “ROventura”, a participat recent la Gala  Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic România, un eveniment extraordinar organizat la împlinirea celor 32 de ani de când asociația militează și implementează proiecte pentru incluziunea și integrarea persoanelor cu dizabilități în societate.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, pe urmele Babei Vrâncioaia

Andreea Străvoiu, coprezentatoarea emisiunii “ROventura”, la Gala  Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic România: “Acești oameni sunt exemple de putere și optimism”

Frumoasa prezentatoare a fost impresionată de momentele pregătite de membrii ASCHF-R, copii si părinți, care au demonstrat ca dizabilitatea nu este un impediment pentru a-și îndeplini visurile.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"M-am bucurat enorm și am fost onorată să particip la un eveniment de o așa mare însemnătate. Recunosc că pe parcursul festivității am avut emoții foarte mari, până la lacrimi, dar au fost lacrimi de bucurie văzând atât de mulți copii și tineri talentați, care au spus poezii, au cântat și au dansat. Acești oameni sunt exemple de putere și optimism", a declarat Andreea Străvoiu.

“ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!

La Gala au participat atât membri ai ASCHF-R cât și colaboratori din ONG-uri, reprezentanți ai unor instituții centrale sau locale, decidenți politici, oameni implicați în promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități pentru integrarea și incluziunea acestora în societate.

Citește și: “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

 


Cookies