Andreea Marin: "Poate ca sunt prost imbracata, dar sunt bine mobilata"

Zana Surprizelor a fost surprinsa in ipostaze inedite.

Andreea Marin Banica a realizat o sedinta foto la Dubai pentru noua colectie a designerului Mirela Stelea. Urmeaza imagini de poveste, pe plaja… la mare…!

Andreea Marin a devenit model pentru o zi, pozand imbracata in cele mai noi creatii semnate Mirela Stelea! A ales cadrul perfect pentru o sedinta foto inedita! S-a lasat mangaiata de valurile azurii si razele soarelui dogoritor din….Dubai!

Sedinta foto nu a fost singurul motiv pentru care Andreea a ajuns in Emiratele Arabe! Zana surprizelor se afla acolo si pentru a superviza afacerile de succes pe care le detine !

Pentru ca am intrat in aria de design, haine si stil, am aflat de la Andreea Marin, ca pentru ea, obiectele vestimentare nu sunt chiar atat de importante pe cat par!

Si la fel de neimportante pentru zana surprizelor par a fi comentariile de prin reviste. Rubrici precum bine/prost imbracate sau instantaneele paparazzilor o lasa de multe ori…rece! Lasam moda si trecem la capitole mai hot, potrivite cu temperaturile ridicate din Dubai!

Ghidandu-se dupa asta, Andreea a facut alegeri multe in viata ei! Barbatii si i-a ales cu grija si mereu dintr-o poveste de iubire a avut ceva de invatat!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate