Andreea Marin, incredibilul drum spre celebritate! "Eram un fel de Nica din Humulesti!" Iata care au fost cele mai frumoase amintiri cu parintii sai si cele mai triste momente care i-au marcat copilaria!

Andreea Marin si-a petrecut sarbatorile alaturi de familie si de iubitul ei si fericirea i se citeste pe chip.

La inceput de an, Andreea Marin a acceptat sa-si deschida sufletul si a facut cele mai inedite destainuiri echipei Wowbiz.

In plina iarna, Andree Marin a marturisit care este cea mai emotionanta amintire care ii revine in minte cu drag si in acelasi timp cu nostaligie.

"Acum ca este iarna, imi amintesc de cizmele tatei! Aveau un sunet special! Scrasneau in zapada, atunci cand tragea sania dupa el, iar eu si surioara mea erap catarate pe sanie si ni se parea extraordinar drumul acela printre nameti!", a spus Andreea Marin.

Andreea a povestit cum era in copilarie si ce momente frumoase a trait alaturi de familia sa. Aceasta a marturisit ca a fost un copil neastamparat si multe dintre trasaturile sale s-au transmis si la Violeta, fiica sa.
"M uit la fiica mea si ma vad pe mine! E o asemanare uimitoare! Am fost nastrusnica, n-am fost deloc o fire linistita si nu sunt nici astazi! Eram mereu catarata pe garduri, in pomii vecinei, eram un fel de Nica din Humulesti! Am avut parte de foarte multa dragoste! Am avut o familie de oameni iubitori, atat cat a durat ea, pentru ca la noua ani, mama a devenit inger! Ea s-a stins in bratele mele!", a zis Andreea Marin.

Andreea isi gaseste cu greu cuvintele cand vine vorba de acea zi blestemata, cand si-a pierdut mama, in urma unui teribil accident de masina. Isi iubea nespus mama si faptul ca aceasta s-a stins in bratele ei, a marcat-o pentru totdeauna si i-au lasat rani adanci in suflet, care nici azi nu s-au vindecat complet.
"A lasat urme, in acelasi timp m-a si intarit! Mama a sarit sa ne apere pe noi si s-a stins in bratele noastre pana la spital! Am luat-o pe mama de maini si de picioare, prin ploaie si am dus-o la spital! Asa a fost sa fie! Pentru un timp, pentru ca n-am inteles, eram prea mica, m-am dezis de Dumnezeu!", a marturisit Andreea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate