Ion Oncescu, primele probleme in paradisul din Republica Dominicana

,

Concurentii din echipa Faimosilor au si ei probleme in interiorul grupului; campionul mondial la skandenberg face acuzatii.

Chiar daca in echipa Razboinicilor problemele din interiorul grupului au fost mai vizibile inca de la inceputul competitiei, nici echipa Faimosilor nu este ocolita de tensiuni.

Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, si unul dintre cei mai puternici concurenti de la Exatlon, pare sa fie asimilat cu dificultate de echipa Faimosilor.

In editia difuzata ieri, celebrul sportiv a facut cateva declaratii care zduncina imaginea de perfecta coeziune a echipei sale.   

"S-au transformat din comediantii ambulanti din prima parte a campusului, intr-un circ Strutki (n.r circul din „Fram Ursul Polar”) unde aproape fiecare stie ce urmeaza sa spuna oricare dintre ceilalti.

"Se completeaza intr-un mod care pe mine ma adoarme si, culmea, cand incerc sa dorm, chiar cu dopuri in urechi, tot nu reusesc. Am incercat sa am niste dialoguri cu ei, mai ales la inceput. Nu ma simt frustrat, e o situatie", a afirmat Oncescu.

Giani Kirita este cel care i-a reprosat fatis lui Oncenscu detasarea in momentele cheie, cand moralul echipei are nevoie de o infuzie de incurajari.

Introvertit, foarte calculat, cu o forta fizica impresionanta, Ion Oncescu ramane insa un pilon important al echipei, care poate oricand sa intoarca scorul in favoarea Faimosilor.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, noile probe prin care vor trec cele doua echipe de la „Exatlon”! Fiti martorii primei eliminari din concurs; astazi telespectatorii vor afla cine este primul concurent care pleaca acasa, in urma voturilor telespectatorilor.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cinci lucruri nestiute despre vedeta EXATLON Ion Oncescu!

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, intră tare pe piața imobiliară din Capitală: investiții de ultimă oră

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mario Simen, la “În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies