Andreea Marin a ajuns la spital! Vestile nu sunt deloc bune: "Nu mai puteam respira" Ce se intampla cu vedeta

Andreea Marin nu trece printr-o perioada tocmai buna.

Vedeta are probleme de sanatate si va trebui sa suporte o interventie chirurgicala destul de delicata in zona cervicala.

Andreea Marin a povestit prin ce trece si a dezvaluit ca atunci cand a mers la RMN a avut un atac de panica, avand nevoie de ajutorul celor din jur pentru a se linisti.

Iata ce i s-a intamplat:

"Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi am facut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formatiune care sa ma duca cu gandul catre probleme. Am o cocoasa care nu e bine sa fie in zona cervicala. Peste o luna voi face operatia, totul va fi bine, e o problema temporara.

"Mai greu mi-a fost sa stau in aparatul de RMN astazi, sa fiu sincera. Oamenii m-au linistit pentru ca nu mai puteam respira. Nu ma panichez, dar sunt un om practic si raman in felul acesta si in privinta problemelor de sanatate.

"Eu sunt de parere ca e mai bine sa stiu mai din timp, cand pot sa fac ceva. Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate. Avem datoria si fata de copiii nostri sa le aratam ca asa trebuie facut", a spus Andreea Marin.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate